Κυριακή, 9 Μαΐου 2021

Διάσωση σκύλου που κολυμπούσε Πέραμα - ΣαλαμίναΤο πλήρωμα και ο καπετάνιος του αμφίπλωρου Γλυκοφιλούσα V που κάνει τη γραμμή Πέραμα-Παλούκια , είδαν ότι ένας σκυλάκος βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Περάματος και Σαλαμίνος και προσπαθούσε να επιβιώσει . 

Σταμάτησαν το πλοίο ,κατέβασαν τον καταπέλτη αλλά το σκυλάκι δε μπόρεσε να ανέβει, και προσπάθησε κολυμπώντας να ανέβει σε άλλα παραπλέοντα πλοία, προς την περιοχή των ναυπηγείων του Ομίλου Σπανόπουλου, όπου ένας δύτης και το προσωπικό του ναυπηγείου το έσωσαν και το πήγαν στη στεριά.

Τμήμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Σαλαμίνας
την Παρασκευή

Περί ώρας 13.00, στο δρομολόγιο των ferry boat Περάματος -Σαλαμίνας, το πλήρωμα του Γλυκοφιλούσα εντόπισε σκύλο στον θαλάσσιο χώρο του διαύλου. Αρχικά πραγματοποιήθηκαν αρκετές προσπάθειες από το πλήρωμα του πλοίου χωρίς όμως να επιτευχθεί η διάσωση του ζώου. Στη συνέχεια το ζώο παρέμεινε στη θάλασσα και άλλα παραπλέοντα/διερχόμενα πλωτά μέσα προσπάθησαν να το περισυλλέξουν χωρίς αποτέλεσμα. Ο υπεύθυνος του Τμήματος Αδέσποτων Ζώων από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε για το συμβ...

Δείτε περισσότερα
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "REDMI NOTE 8'PRO Al QUAD CAMERA"
Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερού0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου