Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Ευτυχώς γλιτώσαμε!! Εμβόλια από την Κούβα θα μας έφερνε ο ΣΥΡΙΖΑ με πρόταση Αρβανίτη

 


Ακούγοντας τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη, ο Έλληνας πολίτης αναστενάζει από ανακούφιση που δεν έπεσε η πανδημία να την διαχειριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η συγκεκριμένη στελεχάρα και νούμερο του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε την λύση του κατά τον ίδιο προβλήματος προμήθειας περισσοτέρων εμβολίων στην Ευρώπη, και το ανακοίνωσε νομίζοντας ότι είναι πολιτικός τριτοκοσμικής χώρας.

Το σενάριο έλεγε να εκφράσει την αγωνία του για την υγεία των συμπολιτών του και αυτών που χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας του κορονοϊού, και  αφού ο Αρβανίτης κατηγόρησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παρεχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ATLAS TV την Ευρωπαίκή Ένωση για διπλωματία των εμβολίων και πως δεν στρέφεται σε άλλες χώρες για την προμήθειά τους, όπως στην Ρωσία και στην Κίνα, αμόλησε την ιδέα που μόνο ακροαριστερό καθεστώς θα σκεφτόταν για τους πολίτες του.

Αναρωτήθηκε γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν προμηθεύεται τα πέντε εμβόλια κατά του κορονοϊού που παρασκευάζει η Κούβα, καλά διαβάζετε τα πέντε εμβόλια, ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία!!! Τέτοιο μυαλό έχουν οι Συριζαίοι και ευτυχώς που γλιτώσαμε.

Τι είπε ακριβώς το νούμερο του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ :«Στην Ευρώπη πεθαίνει κόσμος, στην Ελλάδα πάλι σήμερα 70 άνθρωποι, 65. Εδώ λοιπόν δε γίνεται να κάνεις διπλωματία των εμβολίων και παιχνίδια. Αυτό συμβαίνει και με την Astra Zeneca, εγώ θα σας πω ότι συμβαίνει και με το ρώσικο και γιατί όχι και με το κινέζικο και γιατί όχι και με το κουβανέζικο. Γιατί και οι κουβανοί έχουν πέντε εμβόλια.»

Δείτε το νούμερο ΣΥΡΙΖΑ σε video:





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου