Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Πες μας κάτι που δεν ξέρουμε Λαφαζάνη: Ο Τσίπρας έχει τελειώσει πολιτικά είναι βαρίδι για τον ΣΥΡΙΖΑ


 

Όλη η Ελλάδα απαξιώνει κάθε εμφάνιση και κάθε δήλωση του Αλέξη Τσίπρα γιατί απλά δεν τον θεωρεί για κανένα λόγο σοβαρό και γελάει μαζί του.

Όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολιτικά τελειωμένος και άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τον κάνει στην άκρη.

Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός, Παναγιώτης Λαφαζάνης που τον γνωρίζει καλύτερα, όχι πώς δεν τον ξέρουμε πλέον και εμείς.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio North 98 της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη, τον χαρακτήρισε τακτικιστή σημειώνοντας πως «το κύριο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα της εξουσίας και η καρέκλα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, με τη φιλοδοξία να επανέλθει, υποτίθεται, στην εξουσία».

Ο Λαφαζάνης είπε επίσης αυτό που γνωρίζει όλη η Ελλάδα  «ο Αλέξης Τσίπρας έχει τελειώσει πολιτικά, δεν έχει μέλλον. Και όσο είναι στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ένα βαρίδιο γι' αυτό το κόμμα».

«Αυτή τη στιγμή ο Τσίπρας είναι θείο δώρο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, διότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση στη χώρα», πρόσθεσε ο Λαφαζάνης. «Υπάρχει ένα τεράστιο κενό έλλειψης αντιπολίτευσης απέναντι σε μια πολύ κακή κυβέρνηση», είπε μέσα σε άλλα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου