Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Θεοδωρίδου για θάνατο 44χρονης μετά το εμβόλιο AstraZeneca: Δεν συνδέεται με θρομβώσεις

 



«Διεξάγεται λεπτομερής έλεγχος. Το μεσημέρι έγινε και η νεκροτομή από την οποία έχουμε ενημερωθεί αρχικά προφορικά. Σύμφωνα με αυτή δεν συνδέεται με θρομβώσεις. Φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο έμφραγμα» είπε χαρακτηριστικά.

Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου κατά την ενημέρωση για την πανδημία covid-19 αναφέρθηκε στο περιστατικό θανάτου μιας γυναίκας, η οποία έχασε τη ζωή της, ένα εικοσιτετράωρο μετά τον εμβολιασμό της έναντι της Covid 19.

Αφού συλλυπήθηκε τους οικείους της, είπε ότι το περιστατικό μελετάται με προσοχή και ότι υπάρχει χρονική συσχέτιση με τον εμβολιασμό λόγω του ότι η γυναίκα πέθανε μια μέρα μετά το εμβολιασμό ωστόσο τόνισε ότι: «Διεξάγεται λεπτομερής έλεγχος. Το μεσημέρι έγινε και η νεκροτομή από την οποία έχουμε ενημερωθεί αρχικά προφορικά. Σύμφωνα με αυτή δεν συνδέεται με θρομβώσεις. Φαίνεται ότι υπήρξε και ένα έμφραγμα επί εδάφους παλαιοτέρου» είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή: skai.gr


Πηγή: https://www.skai.gr/news/ygeia/theodoridou-gia-thanato-44xronis-meta-emvolio-astrazeneca-den-syndeetai-me-thromvoseis

Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου