Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Δέν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Συριζαίων! Τώρα πήρε σειρά η Χατζησοφιά


 

Δέν έχουν τρόπους, δεν έχουν ηθική, δεν κολλάνε πουθενά λέγοντας και γράφοντας ότι θέλουν και αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις των πολιτών.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Χατζησοφιά για «υπερασπιστεί» τους νέους για τα κορωνοπάρτι δεν δίστασε να ανεβάσει ένα tweet, με τρόπο που προκαλεί εν μέσω πανδημίας, επιχείρησε να «δικαιολογήσει» τους νέους που διοργανώνουν κορωνοπάρτι σε διάφορες πλατείες της Ελλάδας, χωρίς να ενδιαφέρονται για τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσουν στη δημόσια υγεία.

Η απαράδεκτη Συριζαία έγραψε απαξιώνοντας τις ζωές των ηλικιωμένων : «Δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι ότι αν ήμουν 16 χρονών μπορεί να ήθελα να παρτάρω μέχρι τα χαράματα αδιαφορώντας αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να πεθάνουν οι γέροι (ίσως και ελπίζοντάς το μυστικά) που οδήγησαν τον πλανήτη στην κατάσταση που βιώνει σήμερα. Πάλη των γενεών λέγεται»

Φυσικά και αυτή η απαράδεκτη ανάρτηση προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις και επικριτικά σχόλια που μόλις κατάλαβε τι έγραψε την κατέβασε και δεν υπάρχει πλέον στον λογαριασμό της.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε : «Θα ήθελα να ρωτήσω την @AnnaChatzisofia εάν αυτή η ανάρτηση που κυκλοφορεί ευρέως σήμερα είναι πράγματι δικιά της ή αποτελεί προϊόν συκοφαντίας. Επειδή πολλές φορές έχω πέσει θύμα παραποιημένων αναρτήσεων δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ψεύτικο και καλό είναι η ίδια να το διαψεύσει».

Θα ήθελα να ρωτήσω την @AnnaChatzisofia εάν αυτή η ανάρτηση που κυκλοφορεί ευρέως σήμερα είναι πράγματι δικιά της ή αποτελεί προϊόν συκοφαντίας. Επειδή πολλές φορές έχω πέσει θύμα παραποιημένων αναρτήσεων δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ψεύτικο και καλό είναι η ίδια να το διαψεύσει
Εικόνα
422
86
Αντιγραφή συνδέσμου στο Tweet


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου