Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021

Ρεσιτάλ ανευθυνότητας και ηλιθιότητας Τσίπρα : Εμβολιάζουν με AstraZeneca για να ξεστοκάρουν

 


Τελειωμένος πολιτικά, προκλητικός σε βαθμό να γελάει ο κόσμος μαζί του, ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να δείχνει πόσο ακατάλληλος και επικίνδυνος είναι για την χώρα και τον ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαξιωτικός και γελοίος για ακόμα μία φορά είπε χωρίς ίχνος ντροπής και σοκάροντας τον παρουσιαστή Γιώργο Παπαδάκη :

Η πλατφόρμα για το AstraZeneca άνοιξε τώρα για να ξεστοκάρουμε : «Άνοιξε η πλατφόρμα για το Astrazeneca για να ξεστοκάρουμε. Δεν υπονοώ ότι είναι επικίνδυνο. Θα μιλήσω καθαρά και θα πω ότι δυστυχώς δημιουργήθηκε ένα κλίμα αρνητικό για το συγκεκριμένο εμβόλιο. Εδώ θα έξω από τα δόντια ότι υπάρχουν και συγκρούσεις εταιρειών. Δεν μπορεί ένας ολόκληρος λαός να έχει εμβολιαστεί με Astrazeneca. Όλη η Βρετανία έχει εμβολιαστεί με Astrazeneca. Δεν μπορεί να δημιουργεί υπόνοιες μόνο στην ΕΕ και στις άλλες χώρες να είναι μια χαρά. Ολα τα εμβόλια έχουν κάποιες παρενέργειες. Οι πιθανότητες να κολλήσει κάποιος τον κορωνοϊό και να περάσει δύσκολα είναι περισσότερες από τον πάθει κάτι από το εμβόλιο και ενδεχομένως να μην γλυτώσει [..] Κι αυτό που λένε για τις θρομβώσεις οι επιστήμονες είναι ότι αν εντοπιστούν νωρίς αντιμετωπίζονται. Ενώ ο κορωνοϊός όχι».

Καθημερινά αποδεικνύει πόσο ακατάλληλος και επικίνδυνος ήταν είναι και θα είναι για τον τόπο!!!
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου