Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Για κακούργημα οι Φουρθιώτης και δύο ποινικοί - Είχαν επαφές και στο παρελθόν

 


Στον εισαγγελέα για εγκληματική οργάνωση – Φέρεται να πλήρωσε 40.000€ για τις επιθέσεις στο σπίτι του. Σύμφωνα με την ασφάλεια, προκύπτει επαφή από το παρελθόν του παρουσιαστή με τους δύο ποινικούς που έστησε τις απόπειρες εναντίον του.

Εκτός από την υπόθεση με την δήθεν επίθεση εναντίον της οικίας του με Καλάσνικοφ, εξελίξεις θα έχουμε και στην τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού έξω από το σπίτι του στον Διόνυσο.

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη και δύο ακόμη ποινικών που προσήχθησαν χθες στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής και είχαν σχέση μεταξύ τους απο το παρελθόν.

Μέσα από αναλύσεις επικοινωνιών που έκανε η ασφάλεια, προκύπτει επαφή από το παρελθόν του παρουσιαστή με τους δύο ποινικούς, οι δύο ποινικοί «δένονται» με τους ταυτοποιημένους κάλυκες, αποτυπώματα και DNA ενώ υπήρχαν και επαφές με τον παρουσιαστή την ώρα της επίθεσης στο σπίτι του.

Σε λίγη ώρα ολοκληρώνονται οι κατηγορίες που είναι σε βαθμό κακουργήματος και αναμένεται να οδηγηθεί ο Φουρθιώτης και οι δύο ποινικοί στον εισαγγελέα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου