Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Σκύλος σταμάτησε αυτοκίνητα για να βοηθήσουν το αφεντικό τoυ που είχε λιποθυμήσει

 


Ο σκύλος, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, βλέποντας οτι το πρώτο αυτοκίνητο δεν σταμάτησε, έκλεισε τον δρόμο στο επόμενο για να αναγκάσει τον οδηγό να βοηθήσει το αφεντικό του.

Το περιστατικό που έγινε την Τρίτη το πρωί στην Οτάβα δείχνει την αφοσίωση που έχουν τα σκυλιά στον άνθρωπο που τα αγαπάει και τα φροντίζει.

Η Haley Moore είχε βγάλει για βόλτα τον ενάμιση ετών ποιμενικό της, που τον φωνάζει Clover, όταν ξαφνικά ένιωσε μία αδιαθεσία και λιποθύμησε, ο σκύλος της δεν έχασε χρόνο και την έσωσε.

«Το μόνο που θυμάμαι αμέσως μετά είναι να ανοίγω τα μάτια μου, να είμαι μέσα σε ένα ασθενοφόρο και να αναρωτιέμαι τι έγινε», είπε η νεαρή κοπέλα αναφορικά με την περιπέτεια που πέρασε.

Το ότι μπήκε στο ασθενοφόρο το οφείλει στον σκύλο της.

Ακριβώς απέναντι από το σημείο που έπεσε η Haley Moore, υπήρχε ένα σπίτι, το οποίο είχε κάμερα ασφαλείας και κατέγραψε ακριβώς τι είχε συμβεί στο μεσοδιάστημα.

Ένα αυτοκίνητο πέρασε από το σημείο είδε την κοπέλα κάτω, όμως δεν σταμάτησε. Ακολούθησε και άλλο, όμως αυτή τη φορά ο Clover πετάχτηκε στον δρόμο και το σταμάτησε.π

Αφού φρόντισε το λουρί να μην εμποδίσει τις κινήσεις του, βγήκε στον δρόμο και έκλεισε τον δρόμο στο όχημα.

«Ήταν εντυπωσιακό. Ο σκύλος μου έκλεισε τον δρόμο. Που μπλόκαρε την πορεία», είπε Dryden Oatway που αμέσως βγήκε από το όχημά της για να δει τι είχε συμβεί: «Όλη την ώρα κοιτούσε την Hailey. Κρατούσε απόσταση από εμένα, αλλά φρόντισε να δει αν το αφεντικό της ήταν καλά».

Η κοπέλα που σταμάτησε προσπάθησε να βρει βοήθεια από έναν γείτονα και όταν γύρισε βρήκε ακόμα ένα αυτοκίνητο να έχει σταματήσει χάρη στον Clover, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο που είχε κληθεί και παρέλαβε την Haley Moore, η οποία ακόμα ψάχνει να βρει τι ήταν αυτό που την έκανε να λιποθυμήσει.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου