Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Συμπέρασμα Κουφοντίνας - ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκαν δεν πέρασε ο εκβιασμός τα λέμε στην αίτηση αποφυλάκισης

 



Ο Κουφοντίνας νόμιζε ότι κυβερνά ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ, η ότι είμαστε σε εποχές του 2008, και την πάτησε όσο και εάν στηρίχτηκε με συγκεντρώσεις και στημένες εντάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος και οι συμπαραστάτες του ηττήθηκαν τελεία και παύλα, και αυτό δείχνει ότι όταν έχεις σοβαρή κυβέρνηση η δημοκρατία λειτουργεί . Η ήττα πόνεσε την αριστερά και την ακροαριστερά, που δεν κατάφερε να δημιουργήσει χάος για τον Κουφοντίνα, και μετά την ήττα έχουν αμοληθεί όλοι φίλοι και σύντροφοι με ανακοινώσεις τους να περισώσουν τα προσχήματα.

Ο Κουφοντίνας και οι σύντροφοι του εκμεταλλεύτηκαν, όπως κάνει καθημερινά ο ΣΥΡΙΖΑ την πανδημία, και την ψυχική κούραση που έχει ο κόσμος, πίστευαν ότι θα δημιουργήσουν κοινωνική έξαρση και θα ταρακουνήσουν το κράτος και την δικαιοσύνη.

Πολύ πιστεύουν ότι ο Κουφοντίνας απογοήτευσε με την αποτυχημένη προσπάθεια εκβιασμού, εκείνους που ήθελαν ένα σύμβολο, και δικαίωσε όσους απαιτούσαν από την κυβέρνηση να μην κάνει πίσω. 

Το μόνο που κατάφερε ο Κουφοντίνας εκβιάζοντας ήταν να ξανά θυμίσει στην κοινωνία ποιος είναι, να βγάλει στους δρόμους περιθωριακούς και κακοποιούς συντρόφους, να σπάνε, να καίνε και να απειλούν και πήρε και στον λαιμό του τον Αλέξη Τσίπρα που τον στήριξε καθώς και μεγάλο ακροαριστερό επικίνδυνο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να είναι έτοιμη όταν έρθει η ώρα να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης ο μεγαλύτερος και σκληρότερος κακοποιός στην ιστορία της Ελλάδας. Είναι σίγουρο ότι τότε θα χρησιμοποιήσει και πάλι περιθωριακούς, κακοποιούς, και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να αρχίσουν τον εκβιασμό, μήπως καταφέρει να κυκλοφορεί αυτός ο επικίνδυνος τρομοκράτης και πάλι ελεύθερος.

Είναι βέβαιο όπως είπε και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ότι ο δολοφόνος Δημήτρης Κουφοντίνας έτσι και κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα αποφυλακιζόταν με συνοπτικές διαδικασίες και θα ήταν κατέβαινε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ με τις ευχές του Αλέξη Τσίπρα, για να τον τιμήσουν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου