Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικός υπόκοσμος χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού στην κοινωνία



Αδιόρθωτος και ατιμώρητος εδώ και χρόνια έλλειψη σεβασμού προς αλλήλους ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο σεβασμός είναι μια λέξις κλειδί! Μια αξία άκρως υπαρξιακή! Δυστυχώς όμως, ο σεβασμός είναι απολύτως απών στον ΣΥΡΙΖΑ και τις τελευταίες εβδομάδες επαληθεύτηκε για μια ακόμη φορά αυτό.

Η έλλειψη Σεβασμού που δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και τους πολίτες, έλκει μιαν άλλη πολύ αρνητική και συγχρόνως επικίνδυνη κατάσταση. Αυτή του κοινωνικού διχασμού, ή με άλλες λέξεις, την εγγύηση της αποσύνθεσης και διάλυσης του κοινωνικού ιστού και επιβάλλεται αφύπνιση τώρα!

ΣΥΡΙΖΑ, ένα φρενοκομείο πολιτικής αλητείας, αλλά και ανοησίας, διότι έχουν την ψευδαίσθηση ότι εξαπατούν τον ελληνικό λαό με αυτά τα δόλια, αλήτικα τεχνάσματα.

Τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων με αποκορύφωμα τα έκτροπα στη Νέα Σμύρνη προκαλούν θλίψη, αηδία, οργή αλλά πάνω απ' όλα ντροπή.

Η σύγχρονη Ελληνική κοινωνία, αποξενωμένη από κάθε ίχνος αξιών πιστοποιεί καθημερινά ότι είναι μια κοινωνία σε πλήρη παρακμή και άρα καταδικασμένη να ανέχεται την εγκληματική δραστηριότητα ενός ακροαριστερού κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατραπεί πλέον σε μια «μηχανή» που παράγει πολιτική αλητεία και οργανώνει κακοποιούς, χούλιγκαν και αντιεξουσιαστές για να πλήξει την κυβέρνηση.

Όλες οι πολιτικές αλητείες του παρελθόντος ωχριούν μπροστά σε αυτά που κάνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του, αδιαφορώντας για την ασφάλεια των πολιτών, και για την πανδημία.

Εάν όλα αυτά που οργανώνει και διαπράττει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πρακτικές υπόκοσμου, τότε τι είναι; 

Έστω και αυτή την ύστατη στιγμή ο καθένας έχει υποχρέωση να  συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι στη Δημοκρατία η Βουλή αποτελεί Καθρέπτη του καθώς και όσοι βρίσκονται μέσα για να τον εκπροσωπούν. Με όπλο την Ψήφο μπορεί να εξοστρακίσει όλους εκείνους που αμελούν το σεβασμό στον Άνθρωπο και το ύψιστο δώρο της ζωής όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου