Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Τι παιχνίδι παίζει ο Κουφοντίνας; Το 2015 έκανε απεργία πείνας για να μην πάει στον Κορυδαλλό

 


Επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συντρόφων Κουφοντίνα, το 2015 ο εκτελεστής τρομοκράτης μετήχθη από τις φυλακές Δομοκού στις φυλακές Αυλώνα. Αφορμή ήταν τότε η απόδραση του συντρόφου τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού.

Μετά την άρνηση του να παραμείνει στις φυλακές Αυλώνα μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και εκεί ξεκίνησε απεργία πείνας για να μην κάτσει στον Κορυδαλλό.

4.8.2015, ο εκτελεστής δολοφόνος είχε βγάλει και διαμαρτυρία και ειδοποιούσε ότι άρχιζε εκβιασμό κάνοντας απεργία πείνας, για να διαμαρτυρηθεί:

«Τη Δευτέρα το μεσημέρι, μου ανακοινώθηκε ότι μετάγομαι αιφνιδιαστικά στον Κορυδαλλό, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται διεφθαρμένοι πολιτικοί, αστυνομικοί, δικαστικοί κ.α. με τους οποίους είναι αδύνατο φυσικά να συνυπάρξω. Η τοποθέτησή μου εκεί θεωρώ ότι είναι εξευτελιστική συμπεριφορά. Ως απάντηση σε όλη αυτή την αντιμετώπιση εξόντωσης , αρνήθηκα να μπω στο κελί, άρχισα απεργία πείνας και διέκοψα κάθε φαρμακευτική αγωγή. Υπενθύμισα και πάλι στο υπουργείο ότι «υπάρχει ένα όριο πέρα από το οποίο η προσωπική αξιοπρέπεια δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά με όρους υγείας ή της ίδιας της ζωής».



Μετά από 5 χρόνια 2021, που δεν κυβερνάν ευτυχώς για την Ελλάδα οι σύντροφοι Κουφοντίνα, ο εκτελεστής αρνείται να παραμείνει στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού, όπου κρατείται, και κάνει απεργία πείνας, προκειμένου να πάει στον Κορυδαλλό που δεν ήθελε το 2015.

Όλοι αναρωτιούνται για πόσο ακόμα θα ασχολούμαστε με τον εκτελεστή τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα και τα παιχνίδια που παίζει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου