Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Απίστευτη πρόκληση από τους ΛΟΑΤΚΙ έβαλαν τη σημαία τους σε πίνακα για το 1821

 


Όσοι ζητάνε να σεβόμαστε την διαφορετικότητα πρέπει πρωτίστως να μάθουν να τη σέβονται οι ίδιοι και να σέβονται την ιστορία της πατρίδας τους.

Προκαλώντας την ελληνική κοινωνία και θέλοντας να ξεφτιλίσουν την Ελληνική ιστορία.

Οι ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδας αφαίρεσαν τη σημαία της επανάστασης του 1821 από γνωστό πίνακα και τοποθέτησαν στην θέση της την πολύχρωμη σημαία της κοινότητας τους

Ο παραποιημένος πίνακας«Όρκος των αγωνιστών» του Θεόδωρου Βρυζάκη, εξόργισε την Ελληνική κοινωνία.



Ο πίνακας «Όρκος των αγωνιστών», ο οποίος φιλοξενείται στην Εθνική Πινακοθήκη, εμφανίζει τον Παλαιών Πατρών Γερμανό να ευλογεί την σημαία της επανάστασης.

Το κείμενο που συνόδευσε την ανάρτηση των ΛΟΑΤΚΙ αναφέρει: «Η κάθε γενιά, σε κάθε εποχή, δίνει έναν δικό της αγώνα, από την επανάσταση του 2021 ως το me too ως την απόκτηση των αυτονόητων δικαιωμάτων, όπου υπάρχει καταπάτηση υπάρχει εξέγερση και επανάσταση».

Οι περισσότεροι Έλληνες υποστηρίζουμε την ισονομία όλων των συμπολιτών μας, τέτοιες όμως προκλητικές ενέργειες μόνο οργή προκαλούν εναντίον του κινήματος ΛΟΑΤΚΙ και δεν προσφέρουν στον αγώνα τους.

Όσοι ζητάνε να σεβόμαστε την διαφορετικότητα πρέπει πρωτίστως να μάθουν να τη σέβονται οι ίδιοι και να σέβονται την ιστορία της πατρίδας τους.

Η κοινότητα μετά τις αντιδράσεις κατάλαβε το λάθος της και κατέβασε την ανάρτηση διορθώνοντας την. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου