Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Αυτοί είναι ΣΥΡΙΖΑ = Βαξεβάνης = ΣΥΡΙΖΑ και επιβεβαιώνεται γιατί είναι επικίνδυνοι


"H ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ.Βαξεβάνη δεν κρύβεται πλέον. Είναι απόλυτη. Δεν ξέρουμε ποιος δίνει γραμμή σε ποιον. Και πόσα τους συνδέουν", απαντά η Νέα Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ένταλμα σύλληψης εναντίον του εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη έχει εκδοθεί από την Ελληνική Αστυνομία και ο δημοσιογράφος κρύβεται γιατί αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου. 

Το ένταλμα εκδόθηκε μετά από μήνυση αστυνομικών της ΓΑΔΑ, η οποίοι πριν δύο ημέρες είχαν στείλει εξώδικο στο Documento, γιατί δημοσίευε στημένες καταγγελίες πολιτών και fake news ότι "βασανίστηκαν” στη ΓΑΔΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας ότι ΣΥΡΙΖΑ = Βαξεβάνης = ΣΥΡΙΖΑ, παίρνει θέση υπέρ του Βαξεβάνη και αναφέρει προκαλώντας την κοινωνία με τα σtημένα fake news ότι, "ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν ζήτησε καν συγγνώμη για το όργιο αστυνομικής βίας, αλλά θέλει να φιμώσει κιόλας όσους το αποκαλύπτουν".

Ειδικότερα και χωρίς να έχουν ζητήσει απο τον ΣΥΡΙΖΑ συγνώμη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του αστυνομικού στην Νέα Σμύρνη, υποστηρίζουν τα στημένα fake news και αναφέρουν «ζούμε στη χώρα που το γραφείο του κ. Μητσοτάκη δίνει με non paper τα προσωπικά στοιχεία και τα πολιτικά φρονήματα του ανθρώπου που ξυλοκοπήθηκε αναίτια από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη και δυο εβδομάδες μετά ο κ. Χρυσοχοιδης βάζει αστυνομικούς να μηνύσουν τον δημοσιογραφο Κώστα Βαξεβάνη επειδή δημοσίευσε επώνυμες καταγγελίες για βασανιστήρια από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ. Τόσος φιλελευθερισμός μαζεμένος δύσκολα αντέχεται κ. Μητσοτάκη. Οι πολίτες σας έχουν πάρει χαμπάρι».

Τελικά δεν έχουν καταλάβει ότι οι πολίτες όντως έχουν πάρει χαμπάρι τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν τους διαβάζουν, δεν τους παρακολουθούν, όσοι δεν γελάνε μαζί τους εξοργίζονται με τις προκλήσεις τους, και δεν έχουν αντιληφθεί ότι είναι πολιτικά τελειωμένοι, όσα στημένα και εάν κάνουν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου