Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Ο χυδαίος ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε το ελληνικό #metoo σε ελληνικό QAnon

 


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μην μπορώντας να αντέξει αυτή την χυδαιότητα απο τον ΣΥΡΙΖΑ, και την εικόνα που βγάζει προς τα έξω στην κοινωνία, ανέλαβε την πρωτοβουλία να προκαλέσει συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για να δώσει ακόμα ένα μάθημα στον φαιδρό Αλέξη Τσίπρα που δεν έχει ίχνος ηθικής.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει φτάσει στο έσχατο σημείο εξαχρείωσης», λέει σωστά η κυβέρνηση «Τα φερέφωνά του στο διαδίκτυο, ακόμη και βουλευτές του, όπως η κυρία Ελευθεριάδου, έφθασαν στο σημείο να μιλούν για “Ν.Δ.-παιδεραστές”», υπογραμμίζουν. Σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Μητσοτάκης θα καλέσει από τα βήμα της Βουλής τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τα στελέχη και οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τοποθετούν δημοσίως για το θέμα και να απαντήσουν καθαρά και χωρίς περιστροφές αν καταδικάζουν ή όχι το #ΝΔ-παιδεραστές.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του όλες τις τελευταίες μέρες κάνουν μια προσπάθεια να μετατρέψουν το ελληνικό #metoo σε ελληνικό QAnon», παραπέμποντας στις δοξασίες της ομώνυμης οργάνωσης των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με τους οποίους ο πλανήτης κυβερνάται από μια… συνωμοσία παιδεραστών. Με τους χειρισμούς τους, υποστηρίζουν, ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα, το οποίο ξεκίνησε από ημερίδα που είχε οργανώσει το υφυπουργείο Αθλητισμού και αγγίζει όλους τους χώρους (πολιτιστικό, αθλητικό, ΜΜΕ, εργασιακούς χώρους) κινδυνεύει να χάσει την ουσία του. Με τις ακρότητες τους, συμπληρώνουν, επιχειρούν πλαστούς διχασμούς και εκτροχιασμό του δημόσιου διαλόγου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου