Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Ο επικίνδυνος ράπερ Υποχθόνιος φίλος Αλέξη Τσίπρα απειλεί Νίκο Ρωμανό



Μέσω ανάρτησης του ο επικίνδυνος όπως φαίνεται, και ακροαριστερός ράπερ Υποχθόνιος απειλεί τον Διευθυντή γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό.

Συγκεκρίμενα ο επικίνδυνος ράπερ Υποχθόνιος με ύφος κακοποιού, κοινοποιεί δήλωση του Νίκου Ρωμανού πως «ο χώρος των καλλιτεχνών αριστεροκρατείται»,  και  σχολίασε «Και ο χώρος των ράπερ αριστεροκρατείται. Θες να φας στη μάπα καμία χρυσή από glock?».




Ο ακροαριστερός επικίνδυνος ράπερ δίνει την εντύπωση ότι οπλοφορεί και διαθέτει ένα όπλο τύπου glock και πρέπει να επέμβει άμεσα η αστυνομία και η εισαγγελία.





Η απάντηση του Νίκου Ρωμανού ήταν άμεση, αν και τελικός αποδέκτης της ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας που είναι και φίλος με τον επικίνδυνο ακροαριστερό ράπερ.

Ο Νίκος Ρωμανός σε ανάρτησή του κοινοποιήσε τέσσερις φωτογραφίες. Το στιγμιότυπο με την απειλή, τη φωτογραφία Τσίπρα – Υποχθόνιου, τον ράπερ αγκαλιά με τη Ρένα Δούρου και την περιγραφή του glock… για όσους ενδεχομένως δεν γνωρίζουν και σχολίασε «Να χαίρεστε τους φίλους σας κ.Τσίπρα».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου