Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Απίστευτη ξεφτίλα Ξυδάκη μίλησε για χιόνι που σκέπασε μετανάστες στην Λέσβο και δεν είχε χιονίσει

 


Δεν έχει φρένο η ξεφτίλα των Συριζαίων και η κατάντια τους, που εκτός από γέλιο, φέρνει και θυμό στους πολίτες.

Ο Νίκος Ξυδάκης, πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ψέματα μίλησε για πρόσφυγες θαμμένους κάτω από το χιόνι στον καταυλισμό Καρά Τεπέ στη Λέσβο, χωρίς να έχει χιονίσει στο νησί.

Η ελεεινή γκάφα που μοναδικό σκοπό είχε να ξεφτιλιστεί ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε σε ζωντανή μετάδοση στο ραδιόφωνο  από τον Νίκο Ξυδάκη, που δεν είναι η πρώτη φορά που ξεφτιλίζεται. 

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ξεφτιλίστηκε για ακόμα μία φορά μιλούσε στην εκπομπή που έχει στο «Κόκκινο» και αναφέρθηκε για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν μέσα στα χιόνια οι πρόσφυγες και μετανάστες στον προσωρινό καταυλισμό του Καρά Τεπέ, χωρίς να υπάρχουν χιόνια.

Η ξεφτίλα Ξυδάκη : «Ας μην γκρινιάζουμε, όμως, καθόλου να μην γκρινιάζουμε. Γιατί άλλοι άνθρωποι, αυτήν τη στιγμή με το χιόνι να σκεπάζει τα πάντα σαν Σινδόνη, σαν "Νεκρική Σινδόνη" που λέει ο Παπαδιαμάντης, στο Καρά Τεπέ. Στους καταυλισμούς των προσφύγων, με γυναικόπαιδα, με παιδάκια, με μωρομάνες, με αδύναμους ανθρώπους κάτω από το σεντόνι του χιονιά» ο Νίκος Ξυδάκης αντρόπιαστος ψεύτης για τη Λέσβο.

Την ξεφτίλα Ξυδάκη ανέδειξε και αποκάλυψε ο Γιώργος Πάλλης, φαρμακοποιός και πρώην βουλευτής Λέσβου, που αποκαλύπτει σε ζωντανή μετάδοση και καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Ξυδάκη : «Καλημέρα Νίκο, ευτυχώς η Μυτιλήνη δεν είναι χιονισμένη» ανέφερε ο κ. Πάλλης, με τον Νίκο Ξύδάκη, πρώην υπουργό Πολιτισμού στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, να απαντά με ένα αμήχανο «Ναι».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα ξεφτίλα Ξυδάκη




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου