Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Κατρακύλα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΥΓΗΣ, βρήκε θέμα επειδή ο Μητσοτάκης ήπιε στα όρθια καφέ Take away.

 


Κατρακύλα των εφημερίδων του ΣΥΡΙΖΑ, και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ που έχει απαξιώσει η κοινωνία!! 

Βρίσκουν ηλίθια θέματα για να κάνουν αντιπολίτευση.

Αυτού του είδους την αντιπολίτευση κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και το παρακμιακό έντυπο των 900 φύλλων την ημέρα η "ΑΥΓΗ". 

Αυτή η ακροαριστερή φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε πρωτοσέλιδη τη φωτό του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους δυο δημοσιογράφους και έβαλε τίτλο "Εκχιόνισαν το Κολωνάκι”.

Η φωτογραφία φυσικά δεν έχει τίποτα το παράξενο ή το προκλητικό, και καλά έκανε και πήρε ένα καφέ στα όρθια ο πρωθυπουργός. Το σπίτι του πρωθυπουργού ειναι στην ανυφόρα πάνω απο την καφετέρια που πήρε καφέ, και περνάει κάθε μέρα από εκεί για να πάει στο γραφείο, δεν πήγε για να πιεί καφέ, πέρναγε και πήρε ένα καφέ Take away.

Δύο δημοσιογράφοι που ήταν στο σημείο ζήτησαν να βγάλουν μια φωτογραφία με τον πρωθυπουργό όπως κάνει ο κόσμος που τον συναντά καθημερινά. Επειδή δεν νοιάζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τις εφημερίδες τους εάν προκαλέσουν και ξεφτιλιστούν, πήρε η "ΑΥΓΗ" την φωτογραφία και ξεφτιλίστηκε κάνοντας φτηνή και γελοία αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Για την ιστορία οι μόνοι που ευχαριστήθηκαν για την κατάντια της εφημερίδας και του ρεπορτάζ, είναι μόνο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, και για να γνωρίζουν έδειξαν για ακόμα μία φορά στην κοινωνία ποιοι είναι και γιατί τους απαξιώνουν οι πολίτες καθημερινά.

Σίγουρα δεν υπήρχε κάτι το επιλήψιμο στον καφέ Μητσοτάκη, όπως δεν ήταν κάτι επιλήψιμο το ότι πριν πάει στην βουλή να λαικίσει ο Τσίπρας, βγήκε με τους γιούς του έξω και έπαιξε χιονοπόλεμο ενώ δεν είχαν ρεύμα εκατοντάδες νοικοκυριά.



Τι δείχνει όλη αυτή η προσπάθεια να παρουσιάσουν τον Πρωθυπουργό επειδή έπινε καφέ στα όρθια πηγαίνοντας στο γραφείο του;  Ότι δεν ενδιαφέρεται ο κακός πρωθυπουργός για τα προβλήματα των κοινών ανθρώπων, είναι ανέμελος και αδιαφορεί!! Ενώ η πραγματικότητα είναι ότι αυτή η προσπάθεια έδειξε για ακόμα μία φορά την κατάντια της επικίνδυνης αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο φαιδρός Αλέξης Τσίπρας, τελειωμένος πολιτικά και ανήθικος, φρόντισε να ξεφτιλιστεί ακόμα μία φορά και να δηλώσει στη Βουλή ότι " ο χαρούμενος κύριος Μητσοτάκης έπινε τον καφέ του στο Κολωνάκι στο Da Capo, ενώ την ίδια ώρα δύο άνθρωποι που ήταν μηχανικά υποστηριζόμενοι από οξυγόνο έχασαν τη ζωή τους". 

Ένας σοβαρός πολιτικός γνωρίζοντας ότι ο ίδιος έπαιζε χιονοπόλεμο, και δεν σταμάτησε να πάρει απλά ένα καφέ για να πάει στο γραφείο του επειδή ήταν ο δρόμος του, δεν θα το έκανε θέμα για να μην ξεφτολιστεί.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου