Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Ο ακροαριστερός Πολάκης προκαλεί και δεν κλείνει το γραφείο του για το κορωνοιό

 


Δέν έχει φρένο η προκλητικότητα του ακροαριστερού Παύλου Πολάκη, που δεν του έκατσε καλά το ότι δεν πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ να εδραιώσει ακροαριστερό καθεστώς στην χώρα.

Καραγκιοζιλίκια τέτοιου τύπου Πολάκη, και αναρτήσεις τέτοιου είδους, είχαμε και απο τους ακροδεξιούς της Χρυσής Αυγής, και επειδή δεν διαφέρει σε τίποτα ακροδεξιά με ακροαριστερά απολαύστε προκλητική ανάρτηση Πολάκη.

Ο ακροαριστερός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γράφει : «Αυτά γίνονταν στη χούντα 67-74 όχι σήμερα!!ΚΑΛΩ όλους τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!ΤΕΡΜΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.» τονίζει ο Παύλος Πολάκης.

Σημειώνεται ότι η απόφαση για κλείσιμο των βουλευτικών γραφείων για λίγες ημέρες από σήμερα μέχρι την 28η Φεβρουαρίου, όταν και λήγει το λοκντάουν στην Αττική, ήταν απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων και ελήφθη στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό.

Η προκλητική ακροαριστερή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΑΙΣΧΟΣ -ΝΤΡΟΠΗ -ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΩ!!!

Μιλάμε ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!

Μας απαγορεύει ο Τασουλας την είσοδο στα βουλευτικά γραφεία λόγω κορωναϊού!!!!!(φωτο2)

ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ;;;;

Το γραφείο μας είναι ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!

Κλείστε και τις βιομηχανικές μονάδες ,κλείστε και τους εργασιακούς χώρους τότε !!!

Παίρνω ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ .(φωτό 2 ΤΩΡΑ στο γραφείο μου στην οδό Βουλης με εκπρόσωπο του σωματείου επικουρικών του ΕΚΑΒ)

Δεν θα σας αφήσουμε να κάνετε ο,τι θέλετε ,να ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΕ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ .

Αυτά γίνονταν στη χούντα 67-74 όχι σήμερα!!(φωτό 3)

ΚΑΛΩ όλους τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!

ΤΕΡΜΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ .

Παυλος Πολακης
20 ώρες πριν

ΑΙΣΧΟΣ -ΝΤΡΟΠΗ -ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΩ!!!

Μιλάμε ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!
Μας απαγορεύει ο Τασουλας την είσοδο στα βουλευτικά γραφεία λόγω κορωναϊού!!!!!(φωτο2)
ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ;;;;...

See More
May be an image of text that says 'poYAHT S ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Μέγαρο Αρβανίτη, Βασιλίσσης Σοφίας 11. 4º όροφος, γραφείο 418. Πληροφορίες 210 369 2110 Αξιότιμες κυρίες Βουλευτές, αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές, Δεδομένου ότι δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στο βουλευτικό σας γραφείο από την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 λόγο αυτό ήταν σκόπιμο να παραλάβετε τα προσωπικά σας είδη, αρχεία κ.λπ. σήμερα και αύριο Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021. Επισημαίνουμε ότι η. είσοδος των διαπιστευμένον χρηστόν στα γραφεία για την εξυπηρέτηση πρόσκαιρης ήέκτακτης χρήσης δεν θα επιτρέπεται. Με τιμή Ελένη Μπήτρου Προϊσταμένη Δ/νσης Υποστήριξης Βουλευτών'
May be an image of one or more people and indoor
May be an image of text that says 'ΕΛΛΑΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967'
1.4K
135
415





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου