Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Νίκος Χαρδαλιάς: Η σκληρή απάντηση στο ΚΙΝΑΛ

 


Δυστυχώς το ΚΙΝΑΛ κάθε μέρα δείχνει γιατί δεν μπορεί να κερδίσει από την φθορά του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά μετά την κατρακύλα του Αλέξη Τσίπρα που είναι πολιτικά τελειωμένος.

Ο πολίτης θέλει η αντιπολίτευση να έχει ποιότητα, και βλέποντας την κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ, θα περίμενε να δει κάτι παραπάνω από το ΚΙΝΑΛ και όχι να ταυτίζεται με την άθλια αντιπολίτευση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν έχει μέλλον.

Δυστυχώς η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ είναι κατώτερη των περιστάσεων, και κάνει κακό στο κίνημα που προσπαθεί χρόνια να σταθεί στα πόδια του, να ξανά κερδίσει όσους παραπλανήθηκαν και εξαπατήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ του 3% και τον λαοπλάνο Αλέξη Τσίπρα.

Η τακτική αντιπολίτευσης που ακολουθεί, μόνο κέρδος δεν έχει και αυτό αρχίζουν να το καταλαβαίνουν στελέχη του ΚΙΝΑΛ που κινούνται προς την αλλαγή ηγεσίας και στάσης.

Αιχμηρή απάντηση έδωσε ο  υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στο Κίνημα Αλλαγής, το οποίο νωρίτερα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «καθυστέρησε απελπιστικά να κηρύξει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τις πληγείσες περιοχές» και ειδικά τον Διόνυσο.

«Κάποιοι εκεί στο ΚΙΝΑΛ προσπαθούν να πλειοδοτήσουν σε λαϊκισμό και τελικά μειοδοτούν σε σοβαρότητα! Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μικροπολιτικές χυδαιότητες, ειδικά την ώρα της μάχης μέχρι και ο πιο ταλαιπωρημένος συμπολίτης μας να αποκτήσει άμεσα ρεύμα, αλλά όλα έχουν τα όριά τους!

Με επίσημη ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ καταλογίζει βαριές ευθύνες στην κυβέρνηση και την Πολιτική Προστασία για την κατάσταση που διαμορφώθηκε από τα σφοδρά και πρωτόγνωρα εδώ και δεκαετίες καιρικά φαινόμενα γιατί «καθυστέρησε απελπιστικά» να κηρύξει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τον Δήμο Διονύσου!

Ο Δήμος Διονύσου στις 16/2 το πρωί έκανε αίτημα στην Περιφέρεια Αττικής, όπου σε χρόνο ρεκόρ ολοκλήρωσε τις προβλεπόμενες από το Νόμο διαδικασίες και το ίδιο μεσημέρι στις 16:01 το αίτημα της διαβιβάστηκε στην Πολιτική Προστασία. Στις 19:26 της ίδιας ημέρας (δηλ.3 ώρες και 25 λεπτά αμέσως μετά το αίτημα) ο Δήμος Διονύσου κηρύχθηκε σε Έκτακτη ανάγκη, ενώ από τις 18:12 λεπτά οι Ένοπλες δυνάμεις και η Πυροσβεστική υπηρεσία είχαν πάρει εντολή από την Πολιτική Προστασία ενεργοποίησης των μηχανισμών τους, αποστολής μηχανημάτων και στελέχωσης συνεργείων προς αρωγή και συνδρομή του ΔΕΔΔΗΕ και του Δήμου Διονύσου!

Nikos Hardalias B
17 ώρες πριν

Κάποιοι εκεί στο ΚΙΝΑΛ προσπαθούν να πλειοδοτήσουν σε λαικισμό και τελικά μειοδοτούν σε σοβαρότητα! Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μικροπολιτικές χυδαιότητες, ειδικά την ώρα της μάχης μέχρι και ο πιο ταλαιπωρημένος συμπολίτης μας να αποκτήσει άμεσα ρεύμα, αλλά όλα έχουν τα όριά τους!

Με επίσημη ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ καταλογίζει βαριές ευθύνες στην κυβέρνηση και την Πολιτική Προστασία για την κατασταση που διαμορφώθηκε απο τα σφοδρά και πρωτόγνωρα εδώ και δεκαετίες καιρικά φ...

Δείτε περισσότερα
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "General Secretary for Civil Protection Από: Αποστολή: Προς: Κοινοποίηση: Θέμα: Συνημμένα: tpolitikis. anat@0291 syzefxis. gr Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 4:0 μμ Γραφείο Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, ftheodorou@civilprotection.gr ektelestikos@patt.gov Δ/νση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής Αίτημο για κήρυξη κατάσταση έκτακτης ανάγκης τOU Δήμου Διονύσου Συνημμένο χωρίς τίτλο 01081.pdf; Συνημμένο χωρίς τίτλο 01084.docx Καλησπέρα σας επισυνάπτουμε το με αρ. πρωτ, 129936/16.02.2021 έγγραφο και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες. Μπάιμπου Σωτηρία Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Τμήμα Πολιτικής Προστασίας ΠΕΑΑ τηλ 213 200 5121"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "General Secretary for Civil Protection Από: Αποστολή: Προς: Κοινοποίηση: Θέμα: Συνημμένα: Foivos Theodorou  Τρίτη, Φεβρουαρίου 2021 7:26 μμ Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας'; 'GENERAL SECRETARY FOR CIVIL PROTECTION' asilis7273@yahoo.c com ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΗΡΥΞΗΣ Διονύσου, doc; ÎÎ 1337 Αίτημα Δήμου Διονύσου.dοϲx; ÎÎ 1337 Εισήγηση Περιφέρειας για Δ. Διονύσου.ρι Σχέδιο απόφασης Φοίβος Θεοδώρου Γενικός Διευθυντής Συντονισμού Υπουργείο Προστασίας Πολίτη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας Λεωφ. Κηφισίας 37-39 Μαρούσι TK: TK15126 213-1510138 213-1510-916 κιν 6944 787012 Fax: 213-1510935 e-mail: ftheo@gscp.gr web site: www.civilprotection.gr ΛΛላΔል"
414
27
13


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου