Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Μαξίμου: Χυδαίο ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλεύεται την υπόθεση Λιγνάδη

 


Σε σκληρό τόνο όπως του αρμόζει απαντά το Μέγαρο Μαξίμου στον φαιδρό Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «χυδαιότητα» αναφορικά με τα όσα καταλογίζει στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με την υπόθεση Λιγνάδη. 

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού και κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για «άλλο ένα μεγάλο ψέμα», κάτι που κάνει συνέχεια, δεν έχει πει ούτε μία αλήθεια όλα αυτά τα χρόνια.

«Είναι πραγματικά χυδαίο να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευθεί όσα σοκαριστικά έρχονται στο φως, δίνοντας τους κομματικό χρώμα. Ζήτησε κανείς ευθύνες από τον κ.Τσίπρα για τον κ. Χαϊκάλη που με την υπογραφή του τον διόρισε Υπουργό; Του ζήτησε ευθύνες για τον κ. Κιμούλη που η κυβέρνησή του διόρισε σε θέσεις ευθύνης; Ευθύνες του ζητήθηκαν για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στην πρεσβεία της Βενεζουέλας, που όχι μόνο την γνώριζε αλλά προσπάθησε εγγράφως να την συγκαλύψει» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.


«Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει επίσης, άλλο ένα μεγάλο ψέμα: ότι ο κ.Λιγνάδης ήταν προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού. Ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε τον κ. Λιγνάδη μόνο από θεατρικές παραστάσεις του, που είχε παρακολουθήσει. Τελεία» υπογραμμίζεται παράλληλα στην ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου