Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Η Λυδία Κονιόρδου δεν ήξερε για τον σκηνοθέτη "τέρας";;;

 Με άλλα λόγια να μιλάμε για να καταλαβαίνουν οι Συριζαίοι και για τους άλλους δεν μας ενδιαφέρει, αυτό έκανε η Κονιόρδου, γιατί όταν δεν ασχολείται με το τσάκρα ασχολείται με το να κάνει ότι δεν γνωρίζει και δεν ξέρει.Απάντηση στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, που στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής ανέφερε πώς αν η Λυδία Κονιόρδου, συνάδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, ήξερε κάτι σε σχέση με τις βαριές καταγγελίες που γίνονται στο πρόσωπό του είχε υποχρέωση να το καταγγείλει, έδωσε η κυρία Κονιόρδου.

Και αντί να πει την αλήθεια η Κονιόρδου, ότι ήξερε άρχισε τα Συριζαίικα : «Περιμέναμε σήμερα η κα Μενδώνη να αναλάβει τις ευθύνες της και να παραιτηθεί καθώς παρακολουθούμε εδώ και μέρες , εμβρόντητοι, μετά τις συγκλονιστικές καταγγελίες εις βάρος του κου Λιγνάδη, την προσπάθεια δικαιολόγησης και συγκάλυψης του. Αντιθέτως, την βλέπουμε τώρα να μετακυλύει με εξοργιστικό θράσος τη δική της εγκληματική ευθύνη σε αυτούς που συμμετείχαν σαν εργαζόμενοι καλλιτέχνες στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου.

Μετά την αλλαγή της απόφασης για τις αρχαιότητες στο Μετρό της Θεσσαλονίκης, γεγονός που μας εξέθεσε διεθνώς, μετά το αχαρακτήριστο τσιμέντωμα της Ακρόπολης, που φαίνεται ότι θα έχει συνέχεια, μετά την αυταρχική αναλγησία της για τον χώρο και τους καλλιτέχνες του σύγχρονου πολιτισμού, μετά την κατάργηση του διαγωνισμού για την διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου, η αλαζονική αυθαιρεσία της δεν έχει κανένα φραγμό.

Ενώνω κι εγώ την φωνή μου με τους άξιους συναδέλφους μου καλλιτέχνες και καλώ την κα Μενδώνη να παραιτηθεί για λόγους δημοσίου συμφέροντος» καταλήγει η Λυδία Κονιόρδου.Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου