Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον εκλεκτό του Αλέξη Τσίπρα Κιμούλη διά βίου το 1998

 


Παρά τις προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα να κρυφτεί από το έγκλημα που διέπραξε, της συγκάλυψης των σεξουαλικών εγκλημάτων του πρέσβη της Βενεζουέλας, και από το ότι δεν έχει βγάλει άχνα για Γιώργο Κιμούλη, και τον υπουργό του επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Παύλο Χαϊκάλη, οι καθημερινές αποκαλύψεις δεν τον βοηθούν να κρυφτεί.

Οι καθημερινές αποκαλύψεις για τα περιστατικά κακοποίησης στο ελληνικό θέατρο είναι πολλές και ξαναφέρνουν στην μνήμη των θυμάτων όσα πέρασαν.

"Δεν περίμενα ποτέ πως θα γίνει κάτι τόσο μεγάλο. Είναι μια κατάσταση δυναμική, που θα φέρει μία κάθαρση στο θέατρο και ελπιδοφόρα μηνύματα σε όλη την κοινωνία", λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό ΟΚ!

Ο Σπύρος Μπιμπίλας διευκρινίζει, ωστόσο, ότι το φαινόμενο της κακοποιητικής συμπεριφοράς στον χώρο του θεάτρου δεν είναι κάτι καινούριο. "Οι καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά ή χειροδικίες είχαν υπάρξει και παλιότερα.

Μάλιστα το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά (σ.σ. αφορούσε την παραβίαση του αποδεκτού ωραρίου προβών). Όμως η προηγούμενη διοίκηση παραδόξως τον ενέγραψε ξανά στο σωματείο, δεν γνωρίζω πώς και γιατί. Ήταν ένα περιστατικό που ούτε εγώ δεν θυμόμουν, μας το θύμισαν οι δημοσιογράφοι".

Άραγε ο φαιδρός Αλέξης Τσίπρας δεν γνώριζε όταν διόριζε τον κ.Κιμούλη μέλος της Επιτροπής Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση και Πρόεδρο του Ιδρύματος Νιάρχος;;;;;;;




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου