Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Βούτσης ξεφτιλίζεται για να δικαιολογήσει τις πράξεις του γιου και γνωστού αντιεξουσιαστή

 


Ο γιος του Νίκου Βούτση πρώην προέδρου της βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, είναι γνωστός για την αντιεξουσιαστική του δράση, είναι γνωστός στην ασφάλεια από το 20ο7 όταν λήστεψε μαζί με άλλους συντρόφους και Καλάσνικοφ υποκατάστημα τράπεζας στου Γκύζη, πράξη για την οποία καταδικάστηκε. Είναι γνωστός επίσης για τις φωτογραφίες που έβγαζε αγκαλιά με τον εκτελεστή Κουφοντίνα σε κάθε άδεια που έπαιρνε επί ΣΥΡΙΖΑ από τις φυλακές ο τρομοκράτης. 

Η νέα σύλληψη του γιού Βούτση (γιατί έχουν προηγηθεί πολλές), έγινε πριν από λίγες ημέρες όταν πέταξε τρικάκια έξω από το γραφείο της Γενικής Γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου. 

Σε δηλώσεις του ο πρώην Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση σε διαδικτυακή συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ, είπε να ξεφτιλιστεί για να γελάει ο κόσμος και αναφέρθηκε σχετικά με τα γεγονότα που οδήγησαν στη σύλληψη του γιου του όταν πέταξε τρικάκια έξω από το γραφείο της Γενικής Γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου. 

Ο Νίκος Βούτσης αποκάλεσε προκαλώντας την κοινωνία τον γιο του για να τον δικαιολογήσει ημιπιτσιρικά 35χρονών, και επειδή ο νορμάλ άνθρωπος που δεν είναι ακροαριστερός δουλεύει από μικρή ηλικία κάποιος να τον ενημερώσει ότι υπάρχουν ημιπιτσιρικάδες 35χρονων που έχουν 4 παιδιά και δουλεύουν σαν σκυλιά για να ζήσουν τίμια τις οικογένειες τους.

Ο προκλητικός ακροαριστερός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δικαιολόγησε τις πράξεις του γιου του, αλλά επιτέθηκε στα ΜΜΕ λέγοντας πως τους πετροβολούν οικογενειακά για αυτό το λόγο. 

Το θράσος Βούτση : "Κάποιοι πιτσιρικάδες ή ήμιπιτσιρικάδες σαν τον γιό μου, που είναι 35 χρονών -και όχι 40 που γράφουνε στα site από χθες, που μας πετροβολούνε οικογενειακά- ανεβήκανε σε μηχανάκια και περάσανε από το δρόμο, έξω από το πολιτικό γραφείο της κυρίας Νικολάου και πετάξανε τρικάκια στο δρόμο, όπου λέγανε ότι η ζωή των κρατουμένων είναι σημαντική, μετράει κλπ και φύγανε", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βούτσης και συνέχισε:

"Και ενώ φεύγανε από το δρόμο συλλάβανε δύο, μεταξύ των οποίων και τον γιό μου. Και από χθες έχει γίνει ένα όργιο παραδημοσιογραφίας. Η δεν κυρία Νικολάου, η οποία δεν ήταν εκεί, μήνυσε γιατί λέει φοβήθηκε που της είπαν ότι υπήρχαν τέτοια τρικάκια. Μιλάμε για καταστάσεις, οι οποίες δεν έχουν γίνει ούτε στη μεταπολίτευση... Ποτέ στην Ελλάδα. Τους μήνυσε, έγινε σήμερα το δικαστήριο, αθωώθηκαν τα παιδιά" κατέληξε ο κ. Βούτσης.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου