Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Ομολογία Πολάκη για την καταστροφική διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «Τους γ@@με και για αυτό χάσαμε»

 


Έχουν πει τόσα ψέματα που όταν τους ξεφεύγει και καμία αλήθεια αξίζουν να γίνονται βίντεο.

Βίντεο απεικονίζει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη να υβρίζει χυδαία σε μία προσπάθειά του να εξηγήσει γιατί χάθηκαν οι εκλογές του 2019.

Το βίντεο προέρχεται από τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχε ο Πολάκης στην οποία δηλώνει πως «μόλις βγήκαμε από τα μνημόνια δεν ανακουφίσαμε στόματα τα οποία σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος. Εμείς πηδήξαμε στην φορολογία και το ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο όμως έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα και από εκεί χάσαμε. Μην το κουβεντιάζουμε όμως. Επειδή εμείς στηρίξαμε την φτώχεια πήραμε 32%. Επειδή γ@σαμε τους μεσαίους πήραν οι άλλοι 40%».



Η Νέα Δημοκρατία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο φίλος και συνεργάτης του Α. Τσίπρα, Π. Πολάκης ομολογεί με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Οσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν!»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου