Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει 5χρονο κοριτσάκι σε Ιππικό Όμιλο στο Κορωπί

 



Είναι γνωστό σε όλη την υφήλιο ότι μεγάλο ποσοστό Πακιστανών, είναι ανώμαλοι και θεωρούν ότι μπορούν να βιάζουν ένα μωρό επειδή τους αρέσει. Μπορούν να παντρευτούν ένα ανήλικο επειδή τους αρέσει. Είναι σύνηθες φαινόμενο να βιάζουν και ομοεθνής τους και μάλιστα στα κοινόβια τους όπου μένουν δεκάδες μαζί, το κάνουν και αναμεταξύ τους, πάντα ένας ικανοποιεί τους υπόλοιπους.

Όλη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί με εγκλήματα βιασμών και δράστες Πακιστανούς, όπως με τον βιαστή της Πάρου και την Μυρτώ.

Πρόσφατα Πακιστανοί που διέμεναν σε αγροτική περιοχή, ο ένας μεθυσμένος πήγε να βιάσει τον άλλο και μάλιστα βιντεοσκοπώντας την πράξη.

Ο συγκεκριμένος Πακιστανός δεν δίστασε να ομολογήσει αμέσως και να παραδεχτεί την πράξη του στους αστυνομικούς και στον Ανακριτή λες και είναι κάτι συνηθισμένο.

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο. Το κοριτσάκι είχε μεταβεί με την μητέρα του στον ιππικό όμιλο για να κάνει ιππασία και βρέθηκε αντιμέτωπο με τις διεστραμμένες ορέξεις ενός 20χρονου Πακιστανού.

Ο 20χρονος Πακιστανός, εργαζόταν στον ιππικό όμιλο και αφού ξεμονάχιασε το παιδί προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος του.

Το παιδί σε σοκ πήγε στην μητέρα του και της εξιστόρησε το περιστατικό. Αμέσως η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και αμέσως ο 20χρονος συνελήφθη. 

Ο επικίνδυνος και ανώμαλος Πακιστανός προφυλακίστηκε. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου