Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Ο Ζαχαριάδης ξεφτιλίστηκε πανηγυρίζοντας την νίκη ΣΥΡΙΖΑ το 2015! Να του θυμίσουμε τι έγινε;

 


Μεγάλη ιστορική τομή το πισωγύρισμα της χώρας σε όλους τους τομείς...

Με μία ανάρτηση στο Twitter, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης είπε να ξεφτιλιστεί "γιορτάζοντας" την επέτειο της εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Ιανουαρίου 2015, χαρακτηρίζοντάς την "μεγάλη ιστορική τομή". 

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να υπογραμμίσει ότι οι 2 μεγαλύτερες στιγμές ήταν η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια και η Συμφωνία των Πρεσπών, προκαλώντας περισσότερο την κοινωνία.

 Το ευτυχισμένο νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε: "Έξι χρόνια από τη μεγάλη νίκη της 25ης Ιανουαρίου 2015. Μεγάλη ιστορική τομή. Μπορούν να γραφτούν χιλιάδες σελίδες για αυτή την πορεία που ξεκίνησε τότε, οι μεγαλύτερες στιγμές αδιαμφισβήτητα ήταν: Η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια. Η πατριωτική Συμφωνία των Πρεσπών".

 

 

 

Να θυμίσουμε στο νούμερο του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ τι πέτυχε η κυβέρνηση ξεφτίλα

Καταρχήν δεν αναφέρει ότι η μεγάλη πορεία των απατεώνων του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε με ψέματα, δολοφονίες χαρακτήρων, κατασυκοφάντηση πολιτικών αντιπάλων, με στημένες κατηγορίες και στημένους δικαστικούς υπαλλήλους για να απαγγείλουν κατηγορίες

Η μεγάλη πορεία του θιάσου ξεκίνησε με το Go Back κυρία Μέρκελ που είχε κάνει σημαία ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας Αλέξης Τσίπρας και κατέληξε σε μεγάλη αγάπη με την Μέρκελ, που έφτασε μέχρι την εντολή ξεπουλήστε την Μακεδονία με την συμφωνία των Πρεσπών.

Ποιος ξεχνάει το δημοψήφισμα, το σκίσιμο των μνημονίων, φέρνοντας τα νούμερα και ένα τρίτο μνημόνιο. 

Αν γιορτάζει κάποιος την επέτειο είναι ο Σόιμπλε. Από τα μνημόνια βγαίναμε τον Φεβρουάριο του 15 αλλά όχι, του προσφέρατε στο πιάτο την εκπαραθύρωση της χώρας από το ευρώ και μας καταδικάσατε σε άλλα 4 χρόνια κακομοιριάς τη στιγμή που στην υπόλοιπη Ευρώπη γινόταν κοσμογονία.

Γιορτάζεις λοιπόν νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ την έναρξη της περίφημης διαπραγμάτευσης; 

Το κλείσιμο των τραπεζών; 

Το άνοιγμα των συνόρων;

Την αποφυλάκιση εγκληματιών;

Το πούλημα της Μακεδονίας για μερικές συντάξεις;

Της πρώτης (και τελευταίος) φοράς αριστερά;

Και μην ξεχνάμε κατά Πολάκη «γάμησαν την μεσαία τάξη» ως πολιτική επιλογή και προσπάθησαν να φιμώσουν τα ΜΜΕ για να καλύψουν τα εγκλήματα τους.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου