Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Προκαλεί ο ανεύθυνος Τσίπρας για την αναβολή της πορείας του Πολυτεχνείου!

 



Προκλητικός, ανεύθυνος και επικίνδυνος ο Αλέξης Τσίπρας, δεν έχει επίγνωση του τι συμβαίνει στην χώρα και σε ολόκληρη την υφήλιο.

Πρώτα θα συνεννοηθούμε με τους φορείς και μετά θα αποφασίσουμε, είπε ο ανεύθυνος Αλέξης Τσίπρας για την αναβολή της πορείας για το Πολυτεχνείου λόγο της πανδημίας.

Συνεννόηση όπως λέει χωρίς επίγνωση της κατάστασης, με τους φορείς που οργανώνουν κάθε χρόνο τον εορτασμό και την πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε εφέτος να εορτασθεί η επέτειος υπό το πρίσμα των ειδικών συνθηκών που επιβάλει η κατάσταση.

Αυτό είπε ο ανεύθυνα προκλητικός Αλέξης Τσίπρας ερωτηθείς τι θα κάνει το κόμμα του μετά από την απαγόρευση της πορείας που εξήγγειλε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Ο κ.Τσίπρας δεν ξεκαθάρισε αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συμμετάσχει η όχι σε ενδεχόμενη απόφαση για πραγματοποίηση της πορείας παρά την απαγόρευση, ωστόσο κάλεσε τον κ.Χρυσοχοϊδη αντί να κάνει δηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, να πιάσει πρώτα το φυγόποινο στέλεχος της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά.

Αυτός που προστάτευε την Χρυσή Αυγή, και καθυστερούσε την δίκη για 5 ολόκληρα χρόνια, αφήνοντας ελεύθερα τα ακροδεξιά στελέχη για να ψηφίζουν νομοσχέδια που ευνοούσαν την κυβέρνηση του, εγκαλεί τώρα τον κ.Χρυσοχοϊδη!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου