Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Αμολήθηκαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ νομίζοντας ότι έπιασαν λαβράκι και ξεφτιλίστηκαν όπως κάθε φορά

 


 Δεν έχει τέλος η ξεφτίλα των στελεχών και των δημοσιογράφων του ΣΥΡΙΖΑ!! Εκτός από τα fake news κάνουν και αντιπολίτευση σε θέματα που δεν έχουν εξετάσει και ερευνήσει πρώτα με αποτέλεσμα να γελοιοποιούνται!!

Με προβλήματα ξεκίνησε το σύστημα τηλεκπαίδευσης, η οποία ισχύει από σήμερα Δευτέρα για όλα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας. 

Οι μαθητές προσπαθούν από το πρωί να μπουν στη πλατφόρμα webex, ωστόσο, σε πολλές περιοχές της χώρας η πρόσβαση είναι αδύνατη.

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ενημερώνει ότι ο πάροχος της πλατφόρμας Webex έχει παράσχει διαβεβαίωσεις ότι εργάζεται για την αποκατάσταση του προβλήματος και έχει δρομολογηθεί η πλήρης επαναλειτουργία του συστήματος. Όπως σημειώνεται δεν θα ληφθούν υπόψη απουσίες στις περιπτώσεις που παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα, επισημαίνοντας ότι το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο λειτουργεί κανονικά, όπως και όλες οι πλατφόρμες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η πλατφόρμα της Webex αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και σε άλλες περιοχές της Ευρωπης, όπως φαίνεται και στο χάρτη όπου εμφανίζει τις περιοχές που το σύστημα έχει διακοπεί και δεν φταίει η Ελληνική κυβέρνηση.

Με την πλατφόρμα με λίγα λόγια δεν έχει προβλήματα μόνο στην Ελλάδα 



Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όμως και πάλι δεν ερεύνησαν την είδηση και δεν ενημερώθηκαν, ήθελαν να διαγωνιστούν ποιος θα γράψει πρώτος αντιπολιτευτικά σχόλια για να ξεφτιλιστεί πρώτος.

Τελικά όπως συμβαίνει πάντα στο ΣΥΡΙΖΑ ξεφτιλίστηκαν όλοι και έδειξαν πόσο ασόβαροι και γελοίοι είναι!!











0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου