Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. τα fake news ορισμένων ΜΜΕ της αντιπολίτευσης για δήθεν σπάσιμο κλειδαριών σε σχολείο

 


Διαψεύδει η αστυνομία, με επίσημη ανακοίνωση, τα fake news σύμφωνα με τα οποία αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έσπασαν τις κλειδαριές του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Είναι απολύτως ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες του διαδικτύου και σε άρθρα εφημερίδων, σύμφωνα με τα οποία αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έσπασαν τις κλειδαριές του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.

Τα δημοσιεύματα τα οποία ανάρτησαν κυρίως ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ αντιπολιτευτικά στην κυβέρνηση και χωρίς να ελεγχθούν, εμπεριείχαν την ψευδή και συκοφαντική ανακοίνωση του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου, η οποία ανέφερε τα εξής:

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 6.30 το πρωί, και ενώ το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης τελούσε υπό κατάληψη, άνδρες της ασφάλειας έσπασαν τις κλειδαριές και στο χώρο του Σχολείου εισήλθαν ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής. Να σημειωθεί ότι από την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου το απόγευμα υπήρχαν πληροφορίες για καταγγελίες γονέων και ενέργειες της Διεύθυνσης προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου δεν τρομοκρατούνται και δεν εκβιάζονται. Συνεχίζουν τον αγώνα διεκδικώντας τα αυτονόητα. Σήμερα προχώρησαν σε αποχή μέχρι τη λήξη του σχολικού ωραρίου. Το Σάββατο 17/10 θα πραγματοποιήσουν δράση μαζί με μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου. Αναλυτικά τα αιτήματα των μαθητών είναι:

Αναγνώριση και πιστοποίηση των μουσικών σπουδών.

Μοριοδότηση των μουσικών σπουδών για τους αποφοίτους των Μουσικών Σχολείων.

Δωρεάν διανομή εγχειριδίων μουσικών μαθημάτων.

Χρηματοδότηση για επισκευή, συντήρηση και αγορά μουσικών οργάνων.

Κάλυψη κενών θέσεων καθηγητών

Ενίσχυση του προσωπικού καθαριότητας λόγω Covid-19.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου