Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Θράσος του δικτάτορα Ερντογάν που τον ενοχλεί ο σταυρός στον Έβρο και τολμάει να κάνει παράπονα

 


Το θράσος του Τούρκου δικτάτορα Ερντογάν δεν έχει όρια και εκτός από τις προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου, τον ενοχλεί και ο σταυρός που υπάρχει στον Έβρο.

Ο θρασύτατος και επικίνδυνος για την ανθρωπότητα δικτάτορας Ερντογάν έθεσε στη Μέρκελ ζήτημα κατά του τεράστιου σταυρού που τοποθετήθηκε στη Νέα Βύσσα Έβρου και ο οποίος φαίνεται από την Αδριανούπολη.

Πριν λίγες ημέρες, ένας μεγάλος φωτεινός Σταυρός τοποθετήθηκε και καλός έγινε, σε περίοπτη θέση στον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής Αγίας Σκέπης – Αγίας Παρασκευής Νέας Βύσσας στα ελληνοτουρκικά σύνορα και είναι ορατός στην Αδριανούπολη, αλλά και άλλες τουρκικές περιοχές.

Μάλιστα οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο Ερντογάν έχει ήδη εκφράσει τη δυσαρεσκειά του στην Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ για ένα σταυρό που βρίσκεται μέσα στην περιοχή της Ελλάδας που έχει κάθε δικαίωμα.

Ο Τούρκος αναμένεται να το θέσει και επισήμως στην Μέρκελ κατά την βιντεοδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Τσαρλς Μισέλ, σήμερα Τρίτη πριν από τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις 24-25 Σεπτεμβρίου.


Ο δικτάτορας να μαζευτεί και να κατεβάσει την ημισέληνο από τα κατεχόμενα γιατί είναι πολύ γελοίος!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου