Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Επικίνδυνος τραμπούκος αρνητής μάσκας επιτέθηκε σε πολίτη και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος

 


Σήμερα το πρωί της Παρασκευής, μία αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο facebook μια τραυματική εμπειρία που είχε με επικίνδυνο τραμπούκο αρνητή μάσκας που δεν έχει συλληφθεί ακόμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε τρένο, κοντά στο σταθμό του τραίνου στον «Αγίο Νικολάο».

Η μάρτυρας Αμαρυσία Σιγάλα-Παρασκευοπούλου είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Facebook: «Ξεφτίλας τσαμπουκάς, μη φορώντας μάσκα, χτύπησε πολύ άσχημα στο τζάμι του βαγονιού μας έναν νεαρό, που ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ, είναι να βάλει τη μάσκα του και να μην βήχει πάνω του.

Ο ξεφτιλισμένος έφτυσε τον νεαρό. Ο νεαρός, όπως γύρισε το κεφάλι του να αποφύγει τα σάλια στα μάτια του, ψιλοέχασε την ισορροπία του.

Τον σήκωσε ο “αρνητής της μάσκας” τον καημένο τον νεαρό, και τον κοπάναγε με τον ώμο και το σακίδιο πλάτης πάνω στο τζάμι.

Με φόβισε το ό,τι κανείς δεν σταμάτησε το περιστατικό. Με φόβισε που πάγωσα κι εγώ γιατί φοβήθηκα μη με πάρουν κι εμένα τα σάλια του ξεφτίλα».

Αυτό το περιστατικό δείχνει το πόσο αναίσθητοι είναι οι πολίτες που κανένας δεν αντέδρασε για να βάλει στην θέση του τον προκλητικό αλήτη τραμπούκο και επικίνδυνο αρνητή μάσκας. Το χειρότερο είναι ότι ακόμα δεν έχουν γίνει ενέργειες για την σύλληψη του με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ελεύθερος και επικίνδυνος ο τραμπούκος και είναι θέμα χρόνου να το ξανακάνει εκτός και εάν βρεθεί μπροστά σε ένα άντρα και πάρει το μάθημα του.

app-facebook
Αμαρυσία Σιγάλα-Παρασκευοπούλου
18 ώρες πριν

Ξεφτίλας τσαμπουκάς μη φορώντας μάσκα, χτύπησε πολύ άσχημα στο τζάμι του βαγονιού μας έναν νεαρό, που ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΊΠΕ, είναι να βάλει τη μάσκα του και να μην βήχει πάνω του.

Ο ξεφτιλισμένος, έφτυσε τον νεαρό.
Ο νεαρός όπως γύρισε το κεφάλι του να αποφύγει τα σάλια στα μάτια του, ψιλοεχασε την ισορροπία του.

...Mehr ansehen


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου