Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Θράσος ΣΥΡΙΖΑ για Μυκήνες - Ζητά από Μενδώνη να πει συγνώμη αυτοί που δεν ζητάνε συγνώμη για το Μάτι

 


Να ζητήσει «συγγνώμη» από τους πολίτες καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, με φόντο την πυρκαγιά στις Μυκήνες. Και το ζητάνε αυτοί που δεν έχουν ζητήσει ούτε μία συγνώμη για την φωτιά στο Μάτι, για την ψεύτικη εικόνα που ήθελαν να παρουσιάσουν με στημένες θλιμμένες χείρες που μετά έγιναν υφυπουργοί, και το βασικό για τους πάνω απο 100 νεκρούς.

Με θράσος λοιπόν οι αμετανόητοι είπαν : «Η παγκόσμια κοινή γνώμη και η ελληνική κοινωνία είδαν χτες μια ανυπολόγιστη καταστροφή: πυρκαγιά κατέκαψε τις Μυκήνες, έναν από τους πιο εμβληματικούς αρχαιολογικούς χώρους της χώρας μας. Η υπουργός Πολιτισμού του “επιτελικού” κράτους του κ. Μητσοτάκη ανερυθρίαστα δήλωσε πως ο αρχαιολογικός χώρος υπέστη “τη μικρότερη δυνατή φθορά” και πως “το πολύ-πολύ αυτό που θα βλέπουν οι επισκέπτες τις αμέσως επόμενες μέρες είναι λίγο μαύρο στο χώμα”».

«Η εικόνα όμως μιλάει από μόνη της και εκθέτει πλήρως την κυρία υπουργό για το θράσος και την αμετροέπειά της. Το λιγότερο που θα περίμενε κανείς είναι να ζητήσει μια μεγάλη “συγγνώμη” από τον ελληνικό λαό» καταλήγει η Κουμουνδούρου χωρίς να ντρέπεται και χωρίς να έχει ζητήσει ακόμα συγνώμη για τις δολοφονίες αθώων πολιτών στο Μάτι.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου