Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Γελάει ο κόσμος με την Αλεξοπούλου της Ελληνικής Λύσης! Πήρε πίσω την ανεξαρτητοποίηση

 


Διαβάσαμε στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, βάλαμε τα γέλια και μαζί με εμάς και πολύ κόσμος για την σοβαρότητα κάποιων βουλευτών που έχουν μαζευτεί δυστυχώς στην βουλή.

Ειδικά κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΜεΡΑ25 και η Ελληνική Λύση διαθέτουν πολύ υλικό για γέλια... πολλά γέλια

Η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου το μετάνιωσε και λίγη ώρα αφότου είχε στείλει την επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την Ελληνική Λύση στον πρόεδρο της Βουλής και άλλαξε την απόφασή της.

Το πρωί της Δευτέρας, είχε γίνει γνωστό ότι η βουλευτής του Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της.

Στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης ανέφερε τα εξής:

«Κύριε Πρόεδρε, Με την παρούσα, σας καθιστώ γνωστό ότι αποχωρώ από την κοινοβουλευτική ομάδα της “Ελληνικής Λύσης” και παραμένω ανεξάρτητη βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, στα πλαίσια της Βουλής των Ελλήνων που διαμορφώθηκε σε σώμα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019».

Λίγη ώρα αργότερα η βουλευτής φέρεται να μετέβη στο γραφείο του Κωνσταντίνου Τασούλα και να δήλωσε ότι υπαναχωρεί, εκφράζοντας την επιθυμία να ακυρωθεί η ανεξαρτητοποίηση. Ωστόσο, αυτό ήταν αδύνατο καθώς η επιστολή της είχε πρωτοκολληθεί, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Πλέον, όπως σημειώνεται, απαιτείται νέα επιστολή της κας Αλεξοπούλου με την οποία θα δηλώνει ότι προσχωρεί εκ νέου στην Ελληνική Λύση προσφέροντας πολύ γέλιο σε σοβαρούς ανθρώπους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου