Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Σοκαριστικό έγκλημα στα Μπολσόι: Μπαλαρίνα δολοφονήθηκε, διαμελίστηκε και «εξαφανίστηκε» με οξύ

 


Την σκότωσε, την τεμάχισε και έλιωσε τα κομμάτια της σε θειικό οξύ, κι όλα αυτά ο άνδρας που την εκβίαζε κρατώντας γυμνές φωτογραφίες της.

Αυτός είναι μάλλον ο τραγικός επίλογος της ζωής της 25χρονης (το 2014) μπαλαρίνας των Μπολσόι, Olga Demina, όπως πιστεύει η αστυνομία.

Οι Ρώσοι αστυνομικοί βρήκαν νέα στοιχεία για τη μυστηριώδη εξαφάνισή της πριν από 6 χρόνια. Πίστευαν πάντα πως τη δολοφόνησε ο εκβιαστής της, ένας άντρας που είχε «σεξουαλικές» φωτογραφίες της, όπως λένε.



Ο 40χρονος Malkhaz Dzhavoev, που εμφανιζόταν άλλοτε ως ατζέντης και άλλοτε ως εραστής της, ήταν από την αρχή ο Νο 1 ύποπτος στην υπόθεση.

Τον έπιασαν τελικά το 2017, έπειτα από ένταλμα της Interpol, και εκδόθηκε στη Μόσχα από τη Γερμανία που είχε καταφύγει, παριστάνοντας τον Κούρδο πρόσφυγα.

Προσφάτως μάλιστα μπήκε στη φυλακή για άλλη υπόθεση, μια απάτη με ένα σπίτι που ανήκε στον πραγματικό σύντροφο της μπαλαρίνας. Και παραμένει φυσικά ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση της δολοφονίας της.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην «Komsomolskaya Pravda» ότι στον Dzhavoev «ξέφυγε» πως η σορός της Olga «διαμελίστηκε και λιώθηκε σε οξύ». Ό,τι απέμεινε από το πτώμα της, ρίχτηκε σε ένα πηγάδι κοντά σε μια λίμνη. Όπου και έχουν στραφεί πλέον οι έρευνες.

Είναι επίσης γνωστό πως πριν ακριβώς από την εξαφάνισή της, ο Dzhavoev την είχε πάει σε ένα νυχτερινό κέντρο της Μόσχας και την ανάγκασε να χορέψει για μια παρέα επιχειρηματιών. Και είναι επίσης γνωστό πως ο Dzhavoev και ο πατέρας του προμηθεύτηκαν θειικό οξύ τις μέρες που πιστεύεται πως έγινε το έγκλημα.

Πέρυσι είχε βρεθεί μάλιστα ένα κρανίο κοντά στο σημείο που θεωρείται πως σκότωσε ο Dzhavoev την Demina στις 20 Αυγούστου 2014, αποδείχτηκε ωστόσο άσχετο με την υπόθεση. Η μητέρα της τραγικής κοπέλας δήλωσε πως η αστυνομία επικοινώνησε μαζί της για να της πει τα μακάβρια νέα…


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου