Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Αντί να ζητήσει συγνώμη η Τζάκρη για την αθλιότητα, προκαλεί περισσότερο με τις εξηγήσεις της

 



Αμετανόητη και προκλητική η Θεοδώρα Τζάκρη μετά την ξεφτίλα της ακόμα δεν έχει ζητήσει συγνώμη.

Το απόγευμα της Τρίτης, με εντολή του Αλέξη Τσίπρα, η Τζάκρη κλήθηκε από τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Όλγα Γεροβασίλη, να δώσει εξηγήσεις.

Η κ. Τζάκρη επιχείρησε να ανασκευάσει λέγοντας ότι οι δηλώσεις της παρερμηνεύτηκαν στην αρχή και μετά είπε ότι ήταν ειρωνικές, ίσως γιατί δεν είχε αποφασίσει πώς θα καλύψει την αθλιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα θα συζητηθεί για το αν η βουλευτής του μπορεί να παραμείνει στη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Εξωτερικών του κόμματος, και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα παραμείνει γιατί είναι ακατάλληλη

Η Τζάκρη χωρίς ίχνος ντροπής χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «απάτριδα» και «διεθνιστή», προκαλώντας την έντονη αντίδραση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορούσαν ούτε οι ίδιοι να αντέξουν τους χαρακτηρισμούς της προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού της χώρας.

Στη δήλωση της για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, η Τζάκρη υποστηρίζει ότι διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις της και πως οι αναφορές της ήταν ειρωνικές.

«Επειδή ορισμένα μέσα ενημέρωσης εμφανίζουν, σήμερα, αποσπασματικά και διαστρεβλωμένα την κριτική μου, σε χθεσινή μου συνέντευξη, απέναντι στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης και του Κ. Μητσοτάκη, δίνοντας την εντύπωση ότι υιοθετώ χαρακτηρισμούς που οι πατριδοκάπηλοι και οι δήθεν εθνικόφρονες της Δεξιάς συνηθίζουν να χρησιμοποιούν εναντίον της Προοδευτικής Παράταξης, καλώ όσους έσπευσαν να με κατηγορήσουν να ακούσουν το ηχητικό. Έτσι θα κατανοήσουν πως όσα ειπώθηκαν δεν αποτελούν παρά ειρωνικό και εμφατικό λόγο, προκειμένου να αναδειχθούν οι αντιφάσεις της εξωτερικής πολιτικής του Κ. Μητσοτάκη», αναφέρει η Θ. Τζάκρη, η οποία δείχνει αμετανόητη, μετά την ξεφτίλα με τις απαράδεκτες δηλώσεις που αφορούν εθνικά θέματα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου