Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Οι κακοποιοί του Ρουβίκωνα σιγοντάρουν Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας αντιπολίτευση για τα καιρικά φαινόμενα

 


Το σύνθημα "καμιά ζωή χαμένη" δεν ίσχυε για τους Ρουβίκωνες όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και η τωρινή διαμαρτυρία μόνο στημένη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ούτε συντονισμένοι να ήταν ο Αλέξης Τσίπρας και οι κακοποιοί αντιεξουσιαστές του Ρουβίκωνα, και μόλις ο τελειωμένος πολιτικά αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ίχνος ντροπής και μνήμης κούνησε το δάχτυλο στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων στην Καρδίτσα, οι αντιεξουσιαστές έκαναν επίθεση στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.

Η επίθεση στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας στο Χαλάνδρι, από τους αντιεξουσιαστές του Ρουβίκωνα έγινε το βράδυ της Παρασκευής.

Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν φυλλάδια και έγραψαν συνθήματα στην περίφραξη του κτηρίου στο Χαλάνδρι και στη συνέχεια διέφυγαν.

Σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν ότι η πράξη τους έγινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στον τρόπο που αντιμετώπισε η πολιτεία τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα με αποτέλεσμα να υπάρχουν θύματα και πολλές ζημιές, δείχνοντας έτσι ότι είναι δίπλα στον σύντροφο Αλέξη Τσίπρα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου