Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι τραμπούκοι για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου! Ψάχνουν τους υπόλοιπους

 


Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση σε όλη την κοινωνία, αλλά και στις αρχές. 

Επειδή ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. δεν ήθελε να ασχοληθεί, με εντολή του Αρχηγείου από σήμερα συμμετέχει στις έρευνες και η υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η οποία, με εντολή του εισαγγελέα Ανηλίκων αναζητά όλα τα μέλη της ομάδας των δραστών και τους γονείς τους, προκειμένου να μπει ένα φρένο στην κατάσταση, καθώς οι παθόντες καταγγέλλουν ότι έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των παιδιών στην περιοχή και δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκαναν.

Δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων σχημάτισε η Ασφάλεια Αθηνών, για συμμετοχή σε ομάδα τουλάχιστον 20 ανηλίκων που ξυλοκόπησαν άγρια 17χρονο τα απόγευμα του Σαββάτου στο Γαλάτσι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, η ομάδα των τραμπούκων κακοποιών έκανε μπούλινγκ σε άλλο παιδί και όταν ο 17χρονος μπήκε στη μέση να τον υπερασπιστεί, όρμησαν εναντίον του, τον πέταξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα με κλωτσιές και γροθιές, τουλάχιστον για 10 λεπτά όπως λέει ο ίδιος.

Το παιδί διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κάτω γνάθου και μώλωπες παντού, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Ήδη έχουν αναγνωριστεί τέσσερις νεαροί κακοποιοί της συμμορίας που ομολόγησαν στους αστυνομικούς τις πράξεις τους και ζήτησαν συγνώμη, λέγοντας ότι δεν θα το ξανακάνουν



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου