Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Ερωτηματικά της Ν.Δ. για το πώς στήθηκε και το Documento του Βαξεβάνη



Τα όσα σοκαριστικά έχουν αποκαλύψει ο Σάμπυ Μιωνής και ο Χρήστος Καλογρίτσας για την συμμορία ΣΥΡΙΖΑ και την προσπάθεια να στηθεί ένα παρακράτος για χειραγώγηση της δικαιοσύνης και τον έλεγχο της ενημέρωσης, δείχνουν πόσο επικίνδυνοι είναι οι Τσίπρας - Παππάς.

Η Νέα Δημοκρατία εγείρει πολλά ερωτηματικά μετά της αποκαλύψεις Καλογρίτσα που αφορούν και την έκδοση της εφημερίδας Documento και την σύντομη διαδρομή του Κώστα Βαξεβάνη από την θέση του «απλού εργαζόμενου» σε αυτή του ιδιοκτήτη.

«Από την πλευρά του εργολάβου κι επίδοξου καναλάρχη με τις πλάτες του «μαγαζιού», κ. Καλογρίτσα ειπώθηκε στο δικαστήριο ότι τα 3 εκατομμύρια τελικά πήγαν στο Documento (προφανώς όχι για να ενισχυθεί ο αγώνας κατά της διαπλοκής και η "ανεξάρτητη" δημοσιογραφία, αλλά για να κάνει τη "βρώμικη δουλειά" του ΣΥΡΙΖΑ.). Ο κ. Βαξεβάνης απαντά, ότι εκείνος δεν ήταν συνεταίρος αλλά ένας απλός εργαζόμενος! Ο οποίος, ώ του θαύματος, κατάφερε στη συνέχεια να γίνει ιδιοκτήτης», αναφέρει σε ανακοίνωση της. Στελέχη του κυβερνώντος κόμματος θυμίζουν την στενή σχέση του Κώστα Βαξεβάνη με τον Νίκο Παππά, αλλά και τις επιθέσεις του Documento κατά κυβερνητικών στελεχών και του ίδιου του Πρωθυπουργού με «fake news για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ», όπως τονίζουν.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου