Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Οι πολίτες δεν πιστεύουν κανένα! Καμμένος:«Ποτέ δεν έγινε ο διάλογος που λέει ο Παπαγγελόπουλος ενώπιον Τσίπρα»



Φυσικά και κανένας για ακόμα μία φορά δεν έμαθε την αλήθεια και ξεφτιλίστηκε ο Πάνος Καμμένος!!


Ο Ελληνικός λαός δεν πιστεύει κανένα, δεν υπολογίζει κανένα και περιμένει η δικαιοσύνη να τιμωρήσει όσους έχουν εμπλοκή στο παρακράτος και το παραδικαστικό. Από την συνέντευξη Καμμένου φαίνεται τι βρώμα έχει κρατήσει ο ένας για τον άλλο έτοιμη να την εκτοξεύσει έτσι και κινδυνέψει με αποκαλύψεις.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος λέγοντας : «Επέλεξα εδώ και περίπου έναν χρόνο να αποσυρθώ από τα κοινά και τις δημόσιες εμφανίσεις. Μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, διαφωνώντας στη Συμφωνία των Πρεσπών… επέλεξαν κάποιοι συγκεκριμένοι που θα τους κατονομάσω, και για συγκεκριμένους λόγους να θίξουν την τιμή και την υπόληψή μου μετά από ένα χρόνο. Είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω δημόσια».

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι τον συκοφαντούν και την στήνουν εις βάρος του και επεσήμανε ότι θα αναρτήσει στο twitter φωτογραφίες και κάποια από τα στοιχεία που υπάρχουν δίνοντας μήνυμα σε πολλούς συντρόφους αποδέκτες. 

Στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος "έχει υποχρέωση να βγει και να ξεκαθαρίσει ότι αυτός ο διάλογος και η συνάντηση δεν έγιναν ποτέ". Συμπλήρωσε, δε, για τον πρώην κυβερνητικό εταίρο του: "Μπορεί με τον Αλέξη Τσίπρα να διαφωνήσαμε για τη Συμφωνία των Πρεσπών και να αποχώρησα από την κυβέρνηση, αλλά ο κ. Τσίπρας υπήρξε θεσμικός πρωθυπουργός, που δεν θα επέτρεπε να γίνουν τέτοιου είδους συζητήσεις, ούτε να υπάρχει τέτοιο ύφος".

Ακούστε την συνέντευξη τύπου και βγάλτε τα συμπεράσματα σας: 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου