Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Δέν έχει τέλος η ξεφτίλα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις! Αρνούνται οι ανήθικοι τα πάντα και μιλάνε για πολιτική τυμβωρυχία


Είναι τραγική η αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του που αντί να απολογείται για όσα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας τα βάζει με τον Μητσοτάκη.

Εάν υπήρχε ίχνος σοβαρότητας σε αυτό το επικίνδυνο και ανήθικο κόμμα, ο Αλέξης Τσίπρας θα είχε ζητήσει την διαγραφή της Όλγας Γεροβασίλη μέχρι να διευλευκανθεί η υπόθεση, αλλά επειδή κανένας υπουργός της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν λειτουργούσε μόνος του, ο Τσίπρας είναι εξίσου ένοχος και δεν μπορεί να κάνει τίποτα εναντίον των συντρόφων.

Όλη η Ελλάδα άκουσε το ηχητικό ντοκουμέντο με την Oλγα Γεροβασίλη, να εκτίθεται από τα λεγόμενα του πρώην αρχηγού της Πυροσβεστικής κ. Ματθαιόπουλου, και η πρώτη της κίνηση ήταν να καταθέσει μήνυση εναντίον της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Καθημερινή» και της δημοσιογράφου Μαριάννας Κακαουνάκη που υπόγραψε το ρεπορτάζ, για να φιμώσει τις εξελίξεις και τις αποκαλύψεις.

«Είναι παντελώς ψευδείς κατά περιεχόμενο και δεν ανταποκρίνονται επ’ ουδενί στην αλήθεια», γράφει στη μήνυσή της η κ. Γεροβασίλη για τους συγκλονιστικούς διαλόγους. Υποστηρίζει ότι στοχοποιείται ανοίκεια η προσωπική και πολιτική ηθική και πορεία της, χαρακτηρίζει «ακραία συκοφαντικό το δημοσίευμα», καταγγέλλει «ψεύδη και συκοφαντίες», διαμαρτύρεται επειδή – όπως λέει- «βαρύτατα προσβάλλει την προσωπικότητά μου, την τιμή και την υπόληψή μου, στοχεύει δε στην πολιτική και ηθική μου εξόντωση αλλά και στη δημιουργία μη ανεκτών υπονοιών σε βάρος μου περί τη νομιμότητα».

Πουθενά δεν έχουμε ακούσει κάποιον να απολογείται και να απαντάει για τα όσα ακούγονται στο ηχητικό ντοκουμέντο.  Σε κανένα ηχητικό ντοκουμέντο με την δράση του παρακράτους ΣΥΡΙΖΑ, με τις αποκαλύψεις για το παραδικαστικό και τώρα με τις αποκαλύψεις για το Μάτι, ο πολίτης δεν άκουσε κάποιον από τον ΣΥΡΙΖΑ να απολογείται. Μόνο σε μαφιόζους και σκληρούς κακοποιούς υπάρχει τέτοια ομερτά.

Τους τελευταίους μήνες με τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν καταλάβει το ύφος και το ήθος της εξουσίας της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με σειρά στοιχείων που ούτε αμφισβητούνται ούτε απαντώνται, η αξιωματική αντιπολίτευση επιμένει να κάνει λόγο για αντιπερισπασμό της κυβέρνησης, για πολιτική τυμβωρυχία και να ισχυρίζεται ότι όλες οι αποκαλύψεις του τελευταίου διαστήματος, είτε για τη σκοτεινή δράση του Νίκου Παππά είτε για παρεμβάσεις ώστε να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια για το Μάτι, γίνονται για να μην ασχολείται η ελληνική κοινή γνώμη με την οικονομία.

Αυτές οι αποκαλύψεις είναι πράγματι συγκλονιστικές, γιατί μπορεί ο κάθε πολίτης να αντιληφθεί πόσο ανυπεράσπιστος από τον ΣΥΡΙΖΑ και εγκαταλελειμμένος υπήρξε. Ποιος θα ξεχάσει το σώου με την έκτακτη συνέντευξη Τύπου που «έστησε» το τότε Μαξίμου την 23η Ιουλίου του 2018 σε ζωντανή σύνδεση για να πείσει ότι δεν γνώριζε ότι στο Μάτι υπήρχαν νεκροί, όταν από τις 8 το βράδυ είχαν επίσημη ενημέρωση για την ύπαρξη θυμάτων από την πυρκαγιά. Αυτό το καραγκιοζιλίκι που στήθηκε παρουσία του τότε πρωθυπουργού, υπουργών και των επικεφαλής του Σώματος με τον Ματθαιόπουλου πρώτη μούρη να ενημερώνει τον Τσίπρα για τη φωτιά στην Κινέτα όταν οι εικόνες με τους νεκρούς από το Μάτι «έπαιζαν» παντού και έκαναν ότι δεν ήξεραν για να δείχνουν ότι κάνουν ό,τι μπορούν.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου