Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Πακέτο Στήριξης που μόνο η ακροαριστερά όπως ο ΣΥΡΙΖΑ στηλιτεύει



Την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στους ευρωπαίους ηγέτες των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Ταμείο Ανάκαμψης και τον πολυετή προϋπολογισμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού συμβουλίου Σαρλ Μισέλ στις 6:31 το πρωί της Τρίτης μετά από πέντε ημέρες διαπραγματεύσεων.

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά τη λήξη των εργασιών της συνόδου και είχε ενεργό ρόλο, η συμφωνία αφενός προβλέπει 390 δισ. ευρώ σε επιχορηγήσεις και 360 δισ. υπό τη μορφή δανείων και αφετέρου «καμία χώρα χώρα δεν έχει βέτο. Καμία χώρα δεν μπορεί να μπλοκάρει την εκταμίευση».

Ψάχνουμε ένα θετικό δημοσίευμα από τον ακροαριστερό τύπο που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορούμε να βρούμε, γιατί έχουν ζαλιστεί βουτηγμένοι στα σκάνδαλα και τις αποκαλύψεις της συμμορίας Αλέξη Τσίπρα, και δεν μπορούν να κατανοήσουν πόσα κέρδισε η Ελλάδα και οι χώρες του νότου με ενεργό ρόλο του Κυριάκου Μητσοτάκη, που εάν ήταν ο Αλέξης Τσίπρας στην θέση του θα μας φόρτωνε νέο μνημόνιο και θα γέλαγε η Ευρώπη μαζί του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου