Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Προσπάθεια σπίλωσης της Σοφίας Νικολάου απο ΣΥΡΙΖΑ - Πολάκη


Δεν έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τι να αντιπολιτευτεί, αφού υπάρχει πλέον στην Ελλάδα μια ικανή κυβέρνηση που οδηγεί την χώρα σωστά, και ψάχνει την Διαύγεια μήπως βρει κάτι, ότι να΄ναι για να το "σηκώσει" να πετάξει λάσπη και να σπιλώσει ανθρώπους και υπολήψεις όπως κάνει πάντα άλλωστε.
Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση στη Διαύγεια του κόστους ενός ταξιδιού της Σ. Νικολάου στην Κω όπου πάει να επιθεωρήσει τις τοπικές φυλακές και με πρώτο βιολί τον πολλές φορές καταδικασθέντα χωρίς να βάζει μυαλό Παύλο Πολάκη άρχισε να σπιλώνει και να κατηγορεί.

Παυλος Πολακης
16 ώρες πριν

Η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής πολιτικής κυρία ΝΙΚΟΛΑΟΥ (η γνωστή από τις απευθειας αναθεσεις για καθαρισμό και απολύμανση των φυλακών με 800.000 ευρώ σε εταιρείες που διοργάνωναν συνέδρια ή είχαν συσταθεί τρεις μέρες πριν!!!!) ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ,
ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ στέλνοντας το λογαριασμό στο Ελληνικό δημόσιο και τον ελληνικό λαό τελικά :
ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ,επίσκεψη και επιθεώρηση των φυλακών της ΚΩ ,υπογράφει για τον εαυτό της και τη συ...

Δείτε περισσότερα
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής βάρος πιστώσεων 2420403001 , 2420404001 κίνησης προσωπικού>> 2420405001 , Ειδικού 1047-204-0000000 Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής>>, τακτικού προυπολογισμού ηςΓενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής. οικονομικού στοόνομα Υπολόγου, Γεωργίου 261044025 065664743, Μεσολογγίου, ορισθέντος δυνάμει 28/07/2020 απόφασης Γενικής Γραμματέως 6ф1046MTAB υαφορά: Μετάβαση αεροπορικώς 06/08/2020, προκειμένου Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Νικολάου, συνοδός ασφαλείας επισκεφτούν Κράτησης όπου λόγους, στελέχη τοπικών φορέων, μεεπιστροφή Αθήνα Μετάβαση δύο υπηρεσιακά οχήματα, συνοδών ασφαλείας. Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής 17/08/2020 To αυτό εκδοθεί Διοικητικής Υποστήριξης το χρονικό διάστημα"
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
+3
1,5 χιλ.
146
833

Μετά τον Παύλο Πολάκη πήρε σειρά και ο ΣΥΡΙΖΑ : «Η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής, είτε υποτιμά τη νοημοσύνη μας, είτε είναι απίστευτα εργασιομανής. Χρεώνει στο Δημόσιο έξοδα μετάβασης, διαμονής και οδοιπορικών για την ίδια και τέσσερα άτομα συνοδεία, για δήθεν επιθεώρηση των φυλακών της Κω από τις 6 ως τις 15 Αυγούστου! Δηλαδή, ή η κ. Νικολάου θα επιθεωρεί επί 9 μέρες τις φυλακές, ή πολύ απλά χρεώνει στο Δημόσιο τις εννια ήμερες διακοπές της τον Δεκαπενταύγουστο!»
Κλείνοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από την κ. Νικολάου να παραιτηθεί, «σε διαφορετική περίπτωση, περιμένουμε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη την άμεση αποδοκιμασία και αποπομπή της».
Η απάντηση της Σοφίας Νικολάου ήταν άμεση και μάλιστα θα βάλει σε περιπέτειες και πάλι τον Παύλο Πολάκη με την δικαιοσύνη. 
Η κα Νικολάου απάντησε λέγοντας ότι τα στοιχεία που επικαλείται ο Παύλος Πολάκης που έκανε την αρχική καταγγελία, κάνοντας λόγο για κόστος 8.000 ευρώ, δεν αφορούν την ίδια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Νικολάου έχει ως εξής:
«Μας είχε συνηθίσει ο «κύριος» Πολάκης να ξεπερνά κάθε όριο χυδαιότητας. Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασε και τον εαυτό του: με εγκαλεί πως δήθεν «βρήκα τρόπο να κάνω τζάμπα διακοπές», επειδή θα μεταβώ στις φυλακές της Κω το τριήμερο 6-9 Αυγούστου. Παρακάμπτω την παράλειψη αναφοράς στα προγραμματισμένα ραντεβού με υπηρεσιακούς παράγοντες της φυλακής, με τον Αστυνομικό Διευθυντή της περιοχής, αλλά και με τον Έπαρχο Κω – Νισύρου.
Παρακάμπτω επίσης το αγοραίο του ύφους – άλλωστε μας έχει συνηθίσει, και του απαντώ, γιατί, αν και γιατρός, μάλλον δεν ξέρει να διαβάζει ούτε τα έγγραφα που αναρτά ως «ντοκουμέντα» και αναπαράγουν ανερυθρίαστα και οι φυλλάδες που τον υποστηρίζουν. Η δαπάνη που εγκρίθηκε και φυσικά έχει αναρτηθεί στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», είναι 3.895,58 ευρώ. Από αυτά, σε εμένα αντιστοιχούν 223 ευρώ, που είναι το κόστος του αεροπορικού εισιτηρίου και 240 ευρώ που είναι το κόστος των τριών διανυκτερεύσεων. Σύνολο: 463 ευρώ. Τα υπόλοιπα αντιστοιχούν στα έξοδα μετάβασης και ημερήσιας αποζημίωσης του προσωπικού ασφαλείας.
Είναι προφανές ότι οι υπόλοιπες ημέρες θα καλυφθούν από προσωπικές μου δαπάνες. Είναι επίσης προφανές ότι λόγω θέσης, δεν μπορώ να παραιτηθώ της συνοδείας ασφαλείας, ακόμα κι αν η μετάβασή μου γινόταν για λόγους μη υπηρεσιακούς. Είναι επίσης προφανές ότι ενώ έχω πραγματοποιήσει δεκάδες ταξίδια – επιθεωρήσεις σχεδόν σε όλα τα Καταστήματα Κράτησης της χώρας, ποτέ δεν αξίωσα, ούτε καν σκέφτηκα να αξιώσω, την προβλεπόμενη ημερήσια αποζημίωση. Εκείνο που, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν είναι προφανές για έναν κοινό λασπολόγο του ανεμιστήρα, που δημόσια παραδέχθηκε τα διπλά βιβλία στο τότε δημαρχείο του, με τις περίεργες απευθείας αναθέσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, είναι ότι, μετά από αρκετά χρόνια στη μάχιμη δικηγορία, έχω τη δυνατότητα να πληρώνω λίγες ημέρες διακοπών, χωρίς δάνεια από την Attica Bank.
Προβλέπεται η Ελληνική Δικαιοσύνη, μετά την πρόσφατη δικαστική απόφαση, που έκρινε τον Πολάκη υπαίτιο προσβολής προσωπικότητας για παλαιότερα ψεύδη του, να πρέπει να ασχοληθεί ξανά μαζί του. Αλλά αυτή τη φορά, εκτός από τα πολιτικά Δικαστήρια, μάλλον θα πρέπει να έχουν λόγο και τα ποινικά».

Σοφία Νικολάου
13 ώρες πριν

Μας είχε συνηθίσει ο «κύριος» Πολάκης να ξεπερνά κάθε όριο χυδαιότητας. Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασε και τον εαυτό του: με εγκαλεί πως δήθεν «βρήκα τρόπο να κάνω τζάμπα διακοπές», επειδή θα μεταβώ στις φυλακές της Κω το τριήμερο 6-9 Αυγούστου. Παρακάμπτω την παράλειψη αναφοράς στα προγραμματισμένα ραντεβού με υπηρεσιακούς παράγοντες της φυλακής, με τον Αστυνομικό Διευθυντή της περιοχής, αλλά και με τον Έπαρχο Κω – Νισύρου. Παρακάμπτω επ...

Δείτε περισσότερα
335
70
17


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου