Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Έκπληκτος ο Τσίπρας που ο Μακρόν ξέρει καλύτερα ελληνικά από τον ίδιο δεν μπορούσε να μην τον συγχαρεί



Με ανάρτηση του στο Facebook ο Τσίπρας προσπαθώντας να αναδείξει ότι εκτός από σκάνδαλα και διαφθορά έκανε και κάτι με πρωτοβουλία όμως άλλων, σημειώνει πως «όταν πήραμε την πρωτοβουλία μαζί με τον Φρανσουά Ολάντ να ιδρύσουμε τη Σύνοδο των Χωρών του Νότου της ΕΕ πριν τέσσερα χρόνια στην Αθήνα, το κάναμε γιατί γνωρίζαμε ότι η ανάγκη συνεργασίας μεταξύ μας είναι όρος όχι μόνο φιλίας και συνανάπτυξης αλλά και ασφάλειας».

Στην ανάρτησή του ο Τσίπρας έχει κοινοποιήσει τη σχετική ανάρτηση του Γάλλου Προέδρου που είναι γραμμένη στα ελληνικά, σχολιάζοντας έκπληκτος για τα ελληνικά του Μακρόν: «Και φυσικά τον συγχαίρω για τα...άπταιστα Ελληνικά του!»




Alexis Tsipras
12 ώρες πριν
Όταν πήραμε την πρωτοβουλία μαζί με τον Φρανσουά Ολάντ να ιδρύσουμε τη Σύνοδο των Χωρών του Νότου της ΕΕ πριν τέσσερα χρόνια στην Αθήνα, το κάναμε γιατί γνωρίζαμε ότι η ανάγκη συνεργασίας μεταξύ μας είναι όρος όχι μόνο φιλίας και συνανάπτυξης αλλά και ασφάλειας.
Χαιρετίζω λοιπόν την πρωτοβουλία του Προέδρου Μακρόν να τη συγκαλέσει εκ νέου, αυτή την κρίσιμη ώρα για την Ανατολική και Κεντρική Μεσόγειο.
Και φυσικά τον συγχαίρω για τα...άπταιστα Ελληνικά του!


Emmanuel Macron
ΠολιτικόςΑρέσει σε 2.881.099
14 ώρες
Η Ευρώπη πρέπει να προβεί σε μια ενδελεχή εξέταση των ζητημάτων ασφάλειας στη Μεσόγειο. Θα συγκαλέσω προσεχώς μια διάσκεψη των χωρών του Νότου της Ευρωπαϊκής Έν...
Δείτε περισσότερα

2,8 χιλ.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου