Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Τα σκάνδαλα δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ! ΝΔ: Ποια είναι η «άμωμη ύπαρξη»;



Τσίπρας - Παππάς έχουν σοβαρές ποινικές ευθύνες φωνάζουν οι πολίτες και περιμένουν να δουν τι άλλο θα σκάσει για την συμμορία του Μαξίμου.

Με τα σκάνδαλα εδώ και δύο εβδομάδες να βγαίνουν στο φως εκθέτοντας Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Παππά, να πέσουν τα προσωπεία κάλεσε τον κ. Τσίπρα και η Νέα Δημοκρατία εκφράζοντας ταυτόχρονα την απορία της σχετικά με το ποια είναι η «άμωμη ύπαρξη».. 

«Δίπλα στο «μαγαζί», το White House, τον Ν. Παππά, τον κολλητό εργολάβο, το Documento, τον κ. Βαξεβάνη, τις εικονικές συναλλαγές, τα εκατομμύρια που αλλάζουν χέρια, τους κυπριακούς αριθμούς λογαριασμών, έχουμε σήμερα και κάποια «White Porscha». Ποια είναι η «άμωμη ύπαρξη» από την οποία ξεκινούσαν όλα; Ποιος κρύβεται πίσω από αυτό τον κωδικό; Για όλα αυτά, που είναι σαν να βλέπεις μαφιόζικη ταινία, αναμένουμε τις απαντήσεις του κ. Τσίπρα».

Πέτσας: «Εγείρονται μείζονος σημασίας ζητήματα»

Στην κατεύθυνση αυτή, «ο κ. Τσίπρας οφείλει σήμερα κιόλας να εξηγήσει στον ελληνικό λαό τα όσα γίνονταν στο "μαγαζί", όπως έλεγε ο Νίκος Παππάς, στενότερος συνεργάτης του και πρωταγωνιστής όσων αδιανόητων πληροφορήθηκαν το Σαββατοκύριακο οι Έλληνες» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Εγείρονται μείζονος σημασίας ζητήματα που αφορούν τον σεβασμό των θεσμών και τη διάκριση των εξουσιών στον τόπο μας. Δεν ήξερε τίποτα ο κ. Τσίπρας για τις εικονικές συμβάσεις; Δεν ήξερε τίποτα για εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια; Δεν ήξερε τίποτα για το σύστημα που επιχειρήθηκε να στηθεί στα ΜΜΕ; Η σιωπή του διευρύνει το πολιτικό κατηγορητήριο στη συνείδηση των πολιτών», πρόσθεσε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου