Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχοντας ξεφτιλιστεί συνεχίζει να παραπλανά με fake news τους πολίτες για την NOVARTIS




Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ που σε κατάσταση πανικού βάζει τα φιλικά ΜΜΕ να διαδίδουν fake news για να διατηρήσουν εμπλοκή πολιτικών προσώπων για την Novartis ενώ αυτό έχει διαψευσθεί από την αμερικανική δικαιοσύνη,

Ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ίχνος ηθικής και αξιοπρέπειας και γνώσης αγγλικών, συνεχίζει να παραπλανά τους πολίτες και όσους έχουν μείνει να διαβάζουν fake news των εφημερίδων που τον στηρίζουν έτσι έσπευσε ανήθικα και πονηρά να μεταφράσει την λέξη employees (υπάλληλοι) που αναφέρεται στο κείμενο της Αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ως Έλληνες «αξιωματούχους» για να γίνουν οι προφανείς συνειρμοί.

Στο κείμενο αυτό αναφέρονται οι δεσμεύσεις της Novartis ενώπιον της Εισαγγελίας του Νιού Τζέρσεϊ, στην οποία είχε ανατεθεί η υπόθεση από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Στην σελίδα 2 αυτού του εγγράφου, αναφέρεται σε «άτομα υπαλλήλους νοσοκομείων και κλινικών οι οποίοι ήταν "ξένοι αξιωματούχοι" με την έννοια που προσδίδει στον όρο η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.

Επίσης στο σημείο 7 της ίδιας σελίδας αναφέρεται σε «Ελληνα Πάροχο Υγείας» (HCP) κάνοντας λόγο για άτομο - η ταυτότητα του οποίου είναι γνωστή στις ΗΠΑ - και ο οποίος ήταν Πάροχος Υγείας, (Health Care Provider-HCP), υπάλληλος σε ελληνική δημόσια κλινική και «ξένος αξιωματούχος» με την έννοια που προσδίδει στον όρο η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.

Επίσης, μεταξύ άλλων, αναφέρει το εν λόγω κείμενο, ότι δύο υπάλληλοι είχαν αναλάβει να επηρεάσουν την ελληνική κυβέρνηση, χωρίς να τα καταφέρουν τελικά. Αυτό αφορούσε έρευνα του 2008, η δε έρευνα του FBI αφορά συνολικά την περίοδο 2008-2016. Με άλλα λόγια, καλύπτει και την μισή από την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στα πρώτα χρόνια της οποίας δεν βγήκε δελτίο τιμών και αυξήθηκαν οι τιμές των φαρμάκων.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου