Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Θέμα ηθικής και πολιτικής τάξεως για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παπασπιτούλη



Η Παπαδημούπολη του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Παπασπιτούλη έχει προβληματίσει πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι νέες αποκαλύψεις για τις επιδόσεις του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του Δημήτρη Παπαδημούλη στο real estate, έχουν προβληματίσει πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ και τον τελειωμένο πολιτικά Αλέξη Τσίπρα.

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αποκάλυψε χθες ότι, εκτός από τα οκτώ ακίνητα που αγόρασε το 2018, ο κ. Παπαδημούλης αγόρασε άλλα έξι διαμερίσματα μέσα στο 2019, φθάνοντας σε σύνολο τα 38. Εκ των οποίων, όπως αναφέρεται, τα 15 τα νοικιάζει σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και πρόσφυγες σε Κυψέλη, Πατήσια και Αγιο Παντελεήμονα και του αποφέρουν περίπου 6.000 ευρώ το μήνα.

Οι χθεσινές αποκαλύψεις επαναφέρουν την υπόθεση Παπασπιτούλη όπως τον αποκαλούν πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί κάνουν μεγάλο κακό στο τελειωμένο Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ που καταρρέει κάθε μέρα και περισσότερο . Αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι η τροπή που έχει πάρει η υπόθεση Παπαδημούλη, ενώ δεν υπάρχει κάτι παράνομο αλλά είναι ανήθικο, αποτελεί βαρύ κτύπημα στο μαλακό υπογάστριο της εικόνας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δηλαδή στην ηθική πλευρά της πολιτικής. Λόγω του τρόπου απόκτησης και κυρίως του τρόπου εκμετάλλευσης των ακινήτων αυτών από τον κ. Παπαδημούλη, που δείχνει καθαρά το πώς εκμεταλλεύεται τους μετανάστες.

Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η αμηχανία του βουλευτή και στενού συνεργάτη του κ. Τσίπρα, Νίκου Παππά που ελέγχεται και αυτός για το παραδικαστικό με Παπαγγελόπουλο και με τα αθλητικά, όπου στον τηλεοπτικό αέρα του Mega. χθες, όταν ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης έκανε χιουμοριστική και ειρωνική αναφορά στο θέμα και στον τίτλο του «Πρώτου Θέματος» «Παπαδημούπολη», ο κ. Παππάς προσπέρασε το σχόλιο, έκανε πως δεν άκουσε και δεν έκανε καμία αναφορά στο «καρφί» του πολιτικού του αντιπάλου.

Πολλοί εντός του ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφωνούν με την κάλυψη του κ. Παπαδημούλη από τον κ. Τσίπρα γιατί ο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η πρώτη φορά που υπερασπίζεται στελέχη που προκαλούν με την ηθική τους την κοινωνία.

Επίσης κακό στον ΣΥΡΙΖΑ κάνει και η δημόσια στήριξη του Παπασπιτούλη από την Παύλο Πολάκη που δεν είναι ότι καλύτερο, ηθικό και τίμιο υπάρχει στο ΣΥΡΙΖΑ!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου