Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Ο προκλητικός ακροαριστερός καλύπτει τον σύντροφο! Παπαδημούλης-Πολάκης σε πλήρη ξεφτίλα



Τι τον νοιάζει τον προκλητικό ακροαριστερό Παύλο Πολάκη, εάν ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε δυσφορία για τα προκλητικά ακίνητα του Παπαδημούλη και το πώς τα αξιοποιεί, ο γνήσιος προκλητικός ακροαριστερός θα προστατέψει τον σύντροφο Παπαδημούλη.

Σε συνέντευξή του στον Alpha, ο ακροαριστερός προκλητικός Πολάκης υποστήριξε ότι οι εξηγήσεις που έδωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης είναι απολύτως επαρκείς προσθέτοντας ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πιο πλούσιος όταν πρωτομπήκε στην πολιτική.

Δικαιολόγησε τον Παπαδημούλη λέγοντας «Εχει εύπορη γυναίκα. Όταν πρωτομπήκε στην πολιτική ήταν πιο πλούσιος. Και από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και από τον Τζοχατζόπουλο και από τον Παπαντωνίου, όλους αυτούς που πλούτισαν από την πολιτική. Γιατί είχε 25 χρόνια μηχανικός, γιατί είχε πλούσια γυναίκα. Είπε ότι είχε εισοδήματα από την ευρωβουλευτική του θητεία, τα οποία έφερε νομίμως και όχι μέσω offshore. Δεν έκρυψε σπίτια στο Παρίσι. Αγόρασε οκτώ ακίνητα, όχι από πλειστηριασμούς».

Δεν παρέλειψε ο ακροαριστερός προκλητικός Συριζαίος Πολάκης να επιτεθεί κατά ΜΜΕ και άλλων κομμάτων υποστηρίζοντας ότι άλλοι πολιτικοί μπήκαν φτωχοί στην πολιτική και βγήκαν με αμύθητη περιουσία. «Προφανώς εγώ δεν θα δώσω τροφή κατασπάραξης ενός ανθρώπου την ίδια στιγμή που βοά ο τόπος γύρω – γύρω με τα 125 ακίνητα του ενός και του άλλου. Εκεί γιατί δεν έχετε κάνει θέμα; Δεν θα ξεπλύνω τα κόμματα, τους πολιτικούς γόνους, τις πολιτικές οικογένειες ανθρώπων που δεν έχουν δουλέψει ποτέ και βρίσκονται με αμύθητες περιουσίες ή που μπαίνουν στην πολιτική φτωχοί και βγαίνουν με αμύθητα πλούτη», κατέληξε ο προκλητικός ακροαριστερός.

Και αφού κανένας δεν έχει πάρει το μέρος Παπαδημούλη, λαμβάνοντας υπόψη την δυσφορία Τσίπρα, ο προκλητικός Παπαδημούλης χωρίς να ντρέπεται ευχαρίστησε τον ακροαριστερό προκλητικό σύντροφο με ανάρτηση του.


Καθαρή απάντηση από τον σύντροφο Παύλο Πολάκη. Τον ευχαριστώ! #Πολάκης
1:53
1,9 χιλ. προβολές




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου