Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Ο λαός εμπιστεύεται την Ν.Δ. πρόθεση ψήφου - 40,3% έναντι 20,9% ο ΣΥΡΙΖΑ! Τελειωμένος ο Αλέξης Τσίπρας



Ο λαός εμπιστεύεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία. Την εμπιστοσύνη του την δείχνει και στις δημοσκοπήσεις όπου σύμφωνα με την νέα δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS για το MEGA, τεράστια παραμένει η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 40,3% έναντι 20,9% του ΣΥΡΙΖΑ στην δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, και ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 5,1% και 4,6% το ΚΚΕ. Το ΜΕΡΑ25 και η Ελληνική Λύση κινούνται κάτω από το όριο του 3% και λογικό είναι αφού τους παίρνει χαμπάρι ο κόσμος, ακόμα και αυτοί που τους ψήφισαν.

Θετικό είναι το ισοζύγιο για την κυβέρνηση σε ότι αφορά τους χειρισμούς στον κορωνοϊό με 84%, τον ψηφιακό μετασχηματισμό 73%, την εγκληματικότητα 56% και τα ελληνοτουρκικά με 52% θετικές αξιολογήσεις.

Η αποδοχή του πρωθυπουργού είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, στο 68% με 26% αρνητικές γνώμες. Αντιστρόφως ανάλογες είναι οι επιδόσεις του Αλέξη Τσίπρα που δεν τραβάει πλέον και ο οποίος συγκεντρώνει 65% αρνητικές γνώμες ενώ οι θετικές για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι μόλις στο 25%.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 67% είναι πρώτος στη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών και ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Φώφη Γεννηματά με 40% και τρίτος ο Αλέξης Τσίπρας που συγκεντρώνει 38%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 52% έναντι μόλις 17% του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που δείχνει ότι είναι ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να ψάχνει για καινούργιο "ηγέτη" γιατί ο Αλέξης Τσίπρας είναι τελειωμένος πολιτικά.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου