Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Αφρικανοί λαθρομετανάστες : Έσπασαν την καραντίνα στην δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι


Έχουμε να κάνουμε με αφρικανούς λαθρομετανάστες που ήρθαν εκμεταλλευόμενοι την ασυδοσία κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ, είναι παράνομοι πρέπει να απελαθούν άμεσα και κάνουν κακό στον τουρισμό και στους κατοίκους στην περιοχή.

Την άμεση απομάκρυνση της δομής φιλοξενίας προσφύγων από την Ερμιονίδα, ζητούν οι κάτοικοι, υποστηρίζοντας πως μετά τον εντοπισμό τριών νέων κρουσμάτων αποτελεί αποδεδειγμένα υγειονομική βόμβα και ναρκοθετεί τον τουρισμό σε μια εξαιρετικού κάλλους περιοχή.

Παρά την επιβολή καραντίνας, οι αιτούντες άσυλο κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στους δρόμους θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων και ο δήμαρχος συλλέγει υπογραφές για να κλείσει η δομή.

Εχθές περίπου 200 Αφρικανοί λαθρομετανάστες που προκλητικά και χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξις, αιτούνται χωρίς κανένα λόγο άσυλο και διαμένουν στη δομή μεταναστών σε ξενοδοχείο στο Κρανίδι, έσπασαν την καραντίνα και πραγματοποίησαν πορεία προς το κέντρο της πόλης αδιαφορώντας για τον κίνδυνο.

Οι αλλοδαποί παρέκαμψαν τον αστυνομικό κλοιό στη δομή και χωρίς να τους σταματήσει κανένας πραγματοποίησαν πορεία φτάνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα στο Πόρτο Χέλι.

Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε αφότου κάποιος εάν είναι δυνατόν φέρεται να ισχυρίστηκε, ότι δεν είναι νόμιμη η καραντίνα που επιβλήθηκε μετά τα τρία νέα κρούσματα κορονοϊού.

Οι λαθρομετανάστες πρέπει να απελαθούν με συνοπτικές διαδικασίες τελεία και παύλα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου