Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

8 ακίνητα με μόλις 360.000€; Μπίζνες με ΜΚΟ ο Παπαδημούλης ενοικιάζοντας τα ακίνητα του σε λαθρομετανάστες



Το θέμα δεν είναι ότι ο Παπαδημούλης ενοικιάζει ακίνητα σε λαθρομετανάστες, αλλά πώς αγόρασε 8 ακίνητα με μόλις 360.000 ευρώ; Να μας πεί και εμάς τον τρόπο ο αριστερός να το κάνουμε!!

Ο Παπαδημούλης αγόρασε το 2018, κοψοχρονιάς 8 ακίνητα όταν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, και έδωσε για αυτά μόλις 360.000 ευρώ. Και αφού τα πήρε όπως τα πήρε κάνει και μπίζνες με ΜΚΟ παραχωρώντας 3 από αυτά σε λαθρομετανάστες έναντι τιμήματος.

Ότι ενοικιάζει 3 από αυτά τα 8 ακίνητα σε λαθρομετανάστες μέσω του προγράμματος “Εστία” το παραδέχθηκε και ο ίδιος γιατί δεν μπορούσε φυσικά να κάνει και κάτι άλλο.

Παραχωρώντας ραδιοφωνική συνέντευξη “Στο Κόκκινο”, ο Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε πως 3 από τα διαμερίσματα αυτά φιλοξενούν μετανάστες, ενοικιασμένα από ΜΚΟ στο πλαίσιο του προγράμματος “Εστία”. Συπλήρωσε δε, πως: “Τα διαμερίσματα αυτά ανήκουν πλέον στα 2 μου παιδιά, είναι τριών δωματίων, στην περιοχή των Λιοσίων και των Αχαρνών. Είναι νοικιασμένα προς 5,5 ευρώ το τετραγωνικό και φιλοξενούν πρόσφυγες“.

Μάλιστα ο Παπαδημούλης είχε και θράσος αφού είπε: “Αυτοί δεν μας έλεγαν: αν θέλετε πρόσφυγες να τους πάρετε σπίτια σας;”.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου